Potunia - petunia spp |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 8> |
Korisnik | |
Sunlight ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27 Lipanj 2014 u 16:20 |
a evo i par petunia sa zanimljivim šarenim cvijetom koje mi rastu drugdje u cvjetnjaku:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Sunlight ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo jednog dijela mojih petunia u kombinaciji na jednom starom panju smreke:
![]() |
|
![]() |
|
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jako lijepa kombinacija i lijepo izgledaju.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/slike_od_clanova/potunija_14/69067.aspx]
ja imam identičnu kombinaciju kao i prošle godine..ali nadam se da neće biti isti ishod kao i prošle godine ![]() |
|
![]() |
|
Aralija...prelijepe su ti
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
da to je obična grmolika petunija
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
jako su ti lijepe aralija.....kad malo moje stasaju i oporave se poslije kise, bacit cu koju fotku jer su mi posebne ove godine nijanse koje je admin odabrao za sijanje....jednostavno ne mozes odluciti koja je od koje ljepsa
![]() p.s. admine, one tamno plave duple, (sto sam uzela na druzenju...mislim iz zadnjeg plastenika) jesu li to petunije?
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ja ih ove godine sadim prvi put nakon dugog vremena.kupila sam kod našeg admina.za sada su jako lijepe,samo neznam kad i s čime trebam početi gnojiti
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
pa ne znam što bi drugo moglo biti..bile su zdrave..bujene i samo odjednom su se počele sušiti..kad sam gurnula ruku u tegle, zemlja je bila jako mokra....aaali, reći ću vam iskustav od ove godine....možda sam opert uzalud bacila novac
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
ne mora biti da je voda iako je vrlo vjerojatno čim pitaš
![]() Zemlja se treba prosušiti prije slijedećeg zalijevanja, naravno ne da bude suha-suha i list poklepit nego prosušena. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
opa....onda mi ih treba vise...imam takva 3 cvjetnjaka na balkonu od 4,5 metra....+ dvije za bocnu stranu gdje mi je mali mislim 60 cm.....mozd i manji....nekih 17 kom ukupno....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
5-6 komada
|
|
![]() |
|
ja stavila u gredice ono sto sam ti mlatnila na druzenju....odlicne su iako je jako kisno.....sad cekam subotu da ubacim na balkon
![]() e, da cvijetnjaci su mi 1.2 m dugacki kolko da stavim u svaki? mislila sam da su od metra...ali su ipak veci....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Kakvo je stanje ove godine, tko je sadio potouniju???
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Oprosti Lu Lei nisam vidio tvoje pitanje....
Potunija voli umjuereno zalijevanje i treba izbjegavati suhu zemlju, to znaći da zemlja treba biti lagano prosušena prije slijedećeg zalijevanja ali ne 100% suha, nego neka ima malo vlage u sebi. To vidite i po listu jer ako je biljka žedna list će se poklepiti, a to nije dobro. |
|
![]() |
|
Admine, kako pravilno zalijevati potunie a da bude ok? Dati vode kad se zemlja posusi, ili?
|
|
![]() |
|
Oh moje su odavno umrle...zapravo ja sam ih ubila vodom:-(((
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |