bambuča |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | ||
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Studeni 2007 u 20:44 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nije Vepre. To je onaj moj stari u vrtu pored terase. Tvoj je dobio počasno mjesto na ranču i još uvijek ima samo one 2 grane. Njega ću ti uslikati ili u proljeće ili kad ću idući puta posjetit ranč.
|
||
![]() |
||
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
|
Kika je li to onaj bivši moj iz čuvenog rasadnika?
|
||
vozi sigurno vozi bager
|
||
![]() |
||
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
|
Joj,joj,pa što vi to pričate,koje slike prije i poslije obrezivanja i još mene spominjete
![]() ![]() Dobro da sam shvatio na vrijeme da ste pogrešno napisale
![]() ajme belaja da sam stavio fotke prije i poslije...
![]() |
||
vozi sigurno vozi bager
|
||
![]() |
||
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
|
Kad je mala, treba je zalijevati, a sada je zalijeva samo kiša i ne buni se. Vjerojatno bi je trebalo jače zalijevati da raste u Dalmaciji ili u nekom suhom podneblju.
|
||
![]() |
||
Dorotea ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 56 |
|
![]() |
||
http://venus.hooxs.com/portal.htm
|
||
![]() |
||
|
Evo da vam ja okačim slike svog bambusa. Slike nisu vrhunske, ali će vam valjda pomoći.
![]() A ovo vam je slikano malo bliže da vidite kako izgleda stabljika.
![]() Usput da velim Tiboru da isprazni sandučić jer mu ne mogu poslati poruku.
|
||
![]() |
||
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
|
Ma nije bad ako nemate...
Kad krenu,vi uslikajte..cekati cu ja
|
||
![]() |
||
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
|
Možda vepar ima koju sliku od prije obrezivanja. |
||
![]() |
||
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
|
I mene jako zanima kako izgleda..
|
||
![]() |
||
|
Nemaš sad šta vidit kad je obrezan , 2 mala štapiča širine 3 prsa vire iz zemlje. |
||
![]() |
||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
|
Sutra draga, sutra. Danas sam za taj sport preumorna, a i ja moje neću van. Ostaviti ću ih da prezime u podrumu posađeni u velikoj kanti. |
||
![]() |
||
|
Da u pravu si ali si poslije i umorna,pogotovo ako si kopala rupe za bambus
![]() |
||
vozi sigurno vozi bager
|
||
![]() |
||
|
Gimnastika je zdrava. U zdravom tijelu zdrav duh. |
||
![]() |
||
|
Neka si
![]() ![]() |
||
vozi sigurno vozi bager
|
||
![]() |
||
|
Ja svaki mjesec u inspekciju kod tebe,ako nisu svi na broju ,zna se
![]() |
||
vozi sigurno vozi bager
|
||
![]() |
||
Dorotea ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 56 |
|
Pa dajte da vidim kako izgleda
|
||
http://venus.hooxs.com/portal.htm
|
||
![]() |
||
|
Stigla bambuča i u moj vrt i sad sam
![]() ![]() Ažurirao Hele - 29 Studeni 2007 u 17:34 |
||
![]() |
||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
|
Ha- ha- ha Vepre zaboravio si što sam ti rekla jučer kad sam odnosila svoj bambusić (? mali?) , ipak Varaždinka kod mene ima nekakav bonus i to veliki ?
![]() |
||
![]() |
||
|
Imam ja još jedan za varaždinku ,samo ovaj će koštati nekoliko kavica,nisam ja Pevec pa da mi padaju..cijene.Kod Vepra cijene rastu nakon nećkanja.
![]() |
||
vozi sigurno vozi bager
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |