kami - decoupage |
Odgovori | Stranica 123 33> |
Korisnik | |
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 09:48 |
Draga - hvala ti na odgovoru na moju poruku! Ne dozvoljava mi da ti pošaljem uzvratnu poruku pa ti ovdje zahvaljujem,
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Franjica: hvala puno na javljanju, drago mi je da si me otkrila, nikad nije kasno za motivaciju i inspiraciju Sretna sam što uživaš u mirovini i želim ti puno stvaralačkih trenutaka :)
S obzirom da imam punu zalihu neobjavljenih decoupage radova, kroz koji tjedan očekuj hrpu pločica, okvira, stolaca, itd. Neke stvarčice bih prvo htjela dovršiti pa ću ih staviti na hrpu... @Jani: zahvaljujem na komentaru, nadam se da si imala na čemu pariti oči Uvijek postoji puno za učiti, najviše učim samu sebe kad se odvažim isprobati nešto nepoznato ili usavršiti nešto poznato... nekad me potakne netko, a nekad nešto U svojoj drugoj galeriji najavila sam jednu origami radionicu pa slobodno provjerite o čemu se radi ovdje > Upoznajmo japansko, presavinimo hrvatsko |
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao što sam već negdje napisala - sada se jako veselim što ću par dana moći "pariti" oči u tvojoj galeriji. Ovo malo što sam danas uspjela vidjeti me uvjerilo da trebam još jaaaakooooo puno učiti.....
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cijelo se poslijepodne sama sebi čudim kako to da nisam sve ove godine zavirila u tvoje galerije radova...kako to da se nismo srele na forumskim kavicama a čula sam da se priča o Kamici origamici.... na kraju sam dana shvatila, morala sam otići u mirovinu kako bih mogla posvetiti više vremena samo tebi, tvojoj neiscrpnoj energiji, kreativnosti, riječitosti...smislom da opozitiviš neugodne situacije... Meni si uljepšala dan...molim te javi se češće, jedva čekam da vidim što si opet "skuhala".
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Mari i Tanja: Hvala na čestitkama za ročkas makar je već ljeto pri kraju
I hvala na lijepim komentarima radova... Imam dosta fotki neobjavljenih, kad to uspijem posložiti u pričicu, vratim se |
|
tanja-66
Mladi grm Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođeni dan
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sretan ročkas!
|
|
tanja-66
Mladi grm Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni radovi.
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislila sam da sam do sada već sve pregledala na ovom forumu, ali sad sam tek uoćila tvoju galeriju. Stvarno imaš prekrasnih radova. Neki će mi poslužiti kao inspiracija.
|
|
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehehehe serviraš nam ovakve stvari i onda se rumeniš, ne može to tako
Nekako sumnjam da imaš duplo, jer su to ostaci skupljanja salveta od prije 15+ godina, jedino što su neke možda predjetinjaste, ali mislim da ćeš ti i to moći iskoristiti |
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Morana: hvala puno, ovo je jedan od ljepših komentara koje sam dobila za svoje radove, sva sam thinkpink sad Iako imam salveta pune kutije, slobodno pofotkaj i pokaži što imaš pa što imam duplo, možeš ponuditi ovdje na forumu u temi Razmjena materijala (svaka teta salveta se barem jednom pomami za kupovinom i razmjenama salveta i stvori zalihu neslućenih razmjera ) Imaš privatnu poruku s mailom ;)
|
|
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Inače ne volim decoupage jer je on za mene previše kičast i pretjeran. Ali kako ti to lijepo sklopiš i personaliziraš, a onda na kraju i perfektno umotaš kao ove stolce, fantazija! Kad vidim kako to prekrasno može ispasti, dođe mi i samoj da se okušam, al kad vidim koliko materijala tu treba, nekako se obeshrabrim... Ali ipak imam kući neke salvete, pa ako te zanima, poslikam ih, pošaljem ti slike da vidiš da li ti se sviđaju i odmah šaljem jer vidim da će stvarno biti u pravim rukama! Tvoja kreativnost je nevjerojatna!
|
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Tija: di su stolci, tu sam
Ajme meni, prašine, pa kad je prošlo pola godine od mog zadnjeg javljanja ovdje?!? Svjesna sam da nas je puno stare garde s vremenom minimiziralo posjete, ali baš sam zaglibila Listala sam dovijeka tražeći svoju galeriju... bome se samo svog zadnjeg decoupage pothvata sjećam, samo ne mogu doći do fotki te klupice Zapravo, bit će još svačeg... Malo sam se više bavila šablonicama i kolažima, ali imam salvetica i papira koji čekaju svoj red i dočekat će svoj trenutak Pratila sam povremeno Svježe iz pećnice, ali idem malo prošvrljati što se sve decoupiralo... |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad sam ja već rekla da ti budem svoje stolce dala? Točno takve "štokrle" i ja imam, naravno neuređene. Super su i oni i kutijica!
(tu sam već bila ovih dana i skužila sam sad da nisam ništa napisala)
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Jasenka: da, to sam ti priložila da si probaš printati na njih (samo zalijepiš komad sa medicinskom ili krep trakom na obični A4 papir i ubaciš u printer ;)
Ti papiri su zapravo neke prastare Paloma "salvete" koje sam našla kod frendičine bake, ona ih je namjeravala baciti (npr. na njega sam printala onaj bugarski grb sa stolca)...Slično je pelir papiru, a inače možeš printati na bilo koji tanji papir tipa papira za zamatanje kruha u pekari, pelira rijetko gdje ima, jedino ako je nekom ostalo za zamatanje nečega... Hvala na komentaru za radove |
|
Jasenka86
Novo sjeme Pridružen: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 24 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno,mislim što da kažem
ps.što se tiće swaa,oni papiri sa salvetama jel to za printanje???,ako je di ih nabavljas |
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nada, sarita, vallisa, gogs, bi-biljana, elzabuba, slavica: hvala od sveg srca, stvarno sam s ljubavlju i voljom odradila te stolce i drago mi je da se i vama sviđaju
Što se tiče swap kutijice, moram spomenuti neke standardne anegdote tijekom izrade Ponijela sam sve za dovršiti kutijicu van kuće i onda se redom dogodilo: 1. imala sam čavao manjka pa sam u offi morala kupiti najjeftiniju kutijicu da jedan čavlić uzmem s nje... 2. nisam imala odvijač pa sam sve čavle vratila škarama... 3. donji dio kopče nikako nije sjedao pa sam ga morala dodatno priljepiti silikonom i nadati se da će čavli držati... Nakon toga, i dalje provjereno ne preferiram raditi kutijice... Što se tiče boja, imala sam što sam ponijela pa je sve zlatno zapravo bojano lak markerom, tj. punjenjem iz njega Broš pak vrijedi barem 50lp, a vi se pitajte zašto |
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dugo te nema a kad se pojaviš trebaju mi dva dana da polako,smireno gledam,čitam...ma fantastična si!
|
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
toliko od mene.....
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
Odgovori | Stranica 123 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |