Rhodochiton atrosanguineum |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | ||
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 21:51 |
|
Fany, moji Rhodochitoni tek od podne imaju direktno sunce. Tako je bilo i prošle godine i bili su bujni. Pošto je kod mene kiša padala mjesec dana biljke su oko 40cm-50cm, ali se nadam da će konačno krenuti pravo rasti.
Saro kakvi su to vrapci napasnici? To je samo znak da se biljčica i njoma sviđa. |
||
Sponzorirani linkovi | ||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...vrapci su sve pojeli već odavno, dok sam bila u senju! |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i moji sijanci od mak su lijepo nikli i rastu presadila sam ih samo sada neznam šta oni vole jako sunce sjenu ili pola pola,pa nek mi neko odgovori da ne pitam uvjek mak već sam joj dosadila |
||
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sara daj pokaži nam svoje Rhodochitone |
||
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vidiš da treba samo malo strpljenja, a za takvu biljku se zbilja isplati biti strpljiv. |
||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...ne brini, bit će i za tebe...
|
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
o bravo vidim vi ste već vrijedne 100 na h, ja nisam uspjela skupiti sjemenčice s onog svog, a čini mi se da neće ni preživjeti zimu, ali nema veze, budem se divila vašima kako su krasni.
|
||
belica,zagreb
|
||
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...niknuli i moji, jučer sam primijetila, sitno, krhko, ali živo!...
|
||
zagreb |
||
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mislim da si ti posijala Rhodochiton dan-dva poslije mene, pa bi ti ovih dana trebali početi klijati. |
||
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...drago mi je da su ti već niknuli, kod mojih još nema naznaka nicanja..
|
||
zagreb |
||
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bravo Mak!Nisam ni sumnjala u to...Biti će to divne biljčice ove sezone :)
|
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Rhodochitoni su počeli klijati
|
||
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
R. Sara sretno u ponedeljak, držim ti fige. Sijala sam Senecio c. prošle godine, ali nije uspjelo. Propustila sam jedno zalijevanje, zemlja se potpuno osušila i onda je već bilo kasno. Hvala Belina, bez obzira na ovu sjetvu imam dovoljno biljaka za ljeto . Ipak uvijek se radujem novim sijancima. |
||
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...sve sam pripremila, tegle, zemlju, sjemenke i odlučila sam da će ponedjeljak biti taj svečani dan...
...senecio confusus, jako lijepa penjačica, draga makk, proguglala sam, krasna narančasta boja...jesi već imala tu biljku ili je prvi puta siješ?... |
||
zagreb |
||
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jeste li posijali Rhodochitone?
Ja posijala, 2 saksije su Rhodochitoni i 1 Senecio confusus. |
||
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...uvijek me oduševi pogled na tvoje "rodiće", draga makk...
|
||
zagreb |
||
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja planiram sjetvu ovih dana. Iako imam prošlogodišnje biljke ipak ću pisijati 20-tak sjemenki, jer biljkama kao što je Rhodochiton jednostavno ne mogu odoljeti.
|
||
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...polako se pripremam za sijanje...brojim sjemenke...
|
||
zagreb |
||
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sara sjetvu možeš početi već krajem Januara/početkom februara. I ne zaboravi da klija na svjetlosti, znači sjeme se ne pokriva zemljom, nego se lagano pritisne. Za zalijevanje se koristi flaša s rasprščivačem (ili kako se to već kaže).
Ovo sam ti nekad odgovorila na blogu...zaboravljaš, zaboravljaš ..... |
||
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |