Klackalica |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Renata333 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 12:20 |
Bolja travica od klackalice heheh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hobotnica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo, majstore!
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Klackalica je super!!
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Triša imaš pravo. Ja donosim dekicu da se legnemo kad se odlučimo odmoriti od valjanja!!!
![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Božikovine svaka čast za klackalicu,super izleda!!!
Podsjećaš me na moga muža, i on je već napravio par velikih ljuljački za djecu!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Projekta klackalica je savršen, ali ja bih se radje valjala po ovoj predivnoj travici.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Projekt "klackalica" je ostvaren usprkos nevjernim Tomama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Franjice što ćeš kad mnogi nisu stupili u Đuru XXL i ne shvačaju ozbiljnost pojma XXXL.
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Božikovine, kaj su novi forumaši đaci/prvaci (drže se reda i pravila), pa svaka se tema može zachatati a to kaj mi zaozbiljno tražimo nekoga tko bi napravio klackalicu po našim mjerama je naš problem. Što se ljuljačke tiče u Peroju moj šogi i ja smo prije 10 godina izmjerili svoje velecjenjene stražnje strane donjeg dijela leđa i dali "majstoru" mjere ... još smo se dobro poigrali ostacima lakova...
![]() jasno da su napravljene dvije da se ljuljamo u društvu i tek danas kad su djeca poodrasla vidi se kako smo dobro planirali, kako je mMKM pola mene i danas se mogu ljuljati...
da mi je samo naći klackalicu na kojoj bi se mogla malo bez straha poklackati (u meni još uvijek živi jedno veliko dijete)
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
inace zaista je jedan stricek davno davno jos u proslom mileniju napravio za moju ekipicu klackalicu od jednog velikog debla. izdubio nam je po dvije sjedalice i to su bile glatke kao na reklami za kremu za ruke s tva (da ne spominjem proizvod imenom). onda je sa klinovima ogromnim (iskreno vise se ne sjecam za sto su sluzili) zabio to deblo u drugo deblo da bi se drzalo i mogli mi klackati. sve do srednje skole ta je klackalica bila ziva. onda su je napali crvici drvoklopci. daklem, bozikovine - moguce je i izvedivo. ok nije bilo toliko ogromno ali je bilo solidno i fora. :)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Radim na projektu "klackalica", naručene su dvije bandere.
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Nema veze, glavno da ste se izmirili.....mi se tu svi volimo...onako on-line....
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ovdje se vode zanimljiviji razgovori nego na kavi...
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Možda PMS kod mene ![]() a s druge strane, ne znam, možda kriza srednjih godina ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Što vam bi danas?
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ups, sad sam tek vidjela da je vas dvoje ![]() Onda ispravak: peace brother i sister ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nije sister ali nema veze.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
da, ak imaju u svojoj " uradi sam radionici " i tešku mehanizaciju tipa dizalice, krana, tegljača i ostalih sitnica da bi se ovakva sitnica dala napraviti u jednom danu ![]() Btw, mislim da je većina shvatila pravi razlog otvaranja ovakvih topica ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |