Kokotić - delphinium |
Odgovori | Stranica 123 8> |
Korisnik | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 30 Svibanj 2014 u 23:27 |
Rijeka
|
|
Sponzorirani linkovi | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
belica,zagreb
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna nebesko-plava boja kokotića. Moji će uskoro ovih dana, nadam se. Samo ove godine neće biti tako bujni, zamalo sam ostala bez njih zbog duge zime. Od tako velikog grma ostale mi samo dvije grane. Ali neka, samo da je on meni živ. Dok ljubičasti koji mu je prošle godine pravio društvo ,nije bio te sreće.
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Izgleda da smo "ubole" isti ili slični . Konačno sam našla trajnicu, nije loš mada sam potajno priželjkivala da bude sličan Matildinim |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
matilda,
predivni su ti ovi dupli kokotići . mimar, ove tvoje sam i ja imala, ali su mi nestali. Cure predivni su vam. |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledam, i divim se ovim...ovim buci-buci kokotićima...stvarno se prekrasni...
meni je ipak procvao običan ...već sam se pobojala da ove godine neće, al eto, usrećio me...mlada biljčica mi liči na mlade nigele, pa sam zato bila dugo u strahu! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Matilda, Mimar, prekrasni su vam kokotići!
Ne znam budu li moji ove godine cvjetali pošto sam ih posijala u 2 mj. u teglicu, a prošli mjesec sam presadila van. Nisu baš veliki, ali otkako su vani, lijepo napreduju. |
|
Lipik
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmeeeeee,Matilda ovi dečki su ti prekrasni! |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moji su jednogodisnji i sami se rasejavaju, visoki su preko metar i dugo cvetaju. Nadam se da su i kod Free lepo cvetali jer sam joj odnela semenke od njih.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
matilda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dadinica, kontesa, moon hvala vam!
dadica kupila sam sadnicu prije nekoliko godina na tržnici, iako sam ga pokušala nekoliko puta sijati iz sakupljenog sijemena, ali bezuspješno. Voljela bi još takvog i bijelog imati u vrtu. |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jeee
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno je predivan
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Matilda, ovo je nešto zaista posebno. Takav cvijet kokotića još nikada nisam vidjela. Odaj tajnu - gdje si našla sjeme ovog ljepotana.
|
|
matilda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mom se kokotiću vide cvjetni pupovi, a oko 50cm. je visok.
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš me naslov podsjetio na moje kokotiće...nema ih nigdje, il ih ne prepoznajem!
I ja bi molila slikicu ! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Ketty
Nedavno posijan Pridružen: 23 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel ima netko slikicu kokotića koji je tek niknuo pa da usporedim sa svojima jer sumnjam da mi nije niknuo kokotić već nešto drugo...
|
|
Odgovori | Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |