Moj mali vrt - moja dva kvadrata |
Odgovori | Stranica 123 176> |
Korisnik | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 05 Kolovoz 2018 u 17:55 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aralija
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divna je, da mi je popiti kavu na njoj.
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem prethodne.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno!
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepa terasa!!!
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo dugo me nije bilo u mom vrtu od 2 kvadrata, gotovo cijelo ljeto, a sad je ljetu došao kraj, preživjela sušu kao i poplavu, a sad je došao trenutak da se razmišlja kako i gdje sve uskladištiti, još uvijek se ispija kavica na terasi ali mislim da je i tome ovaj tjedan došao kraj.
Aurelija Kamenjarka 1 Kavica se ispija na ovoj terasi ona druga je samo za mene jer stane samo jedna stolica ili za prijatelje koji vole gledat a ne sjedit, mali kolaž za pozdrav odlasku ljeta |
|
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na ovoj terasi od pogleda na svaku biljku tesko da bi ja i kavu uspila popit prevladao bi pogled na svu tu lipotu .Moja malenkost na terasi još nema ništa još bježim u vrt možda jednog dana kad bude više vremena i ja počmem a vjeruj mi tvoja terasa će mi biti uzor.
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gosti u ovoj kući su privilegirani jer to se zove fantazija na terasi
|
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, i ja mislim da će biti to problem, ali ipak imam asa u rukavu još jednu terasu |
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oduševljena sam kolekcijom, svaka čast aralija, sve izgleda predivno. Bojim se da ćeš imati jedan problem: nedostatak prostora
uživaj u svojoj predivnoj terasi
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Vam curke od , nakon podužeg vremene evo mog carstva, sukulenta kojeg posebno volim, imam oko stotinjak a možda i više pitara-cvjetnjaka, ali što me posebno veseli tu je oko 83 ili 86 vrsta, odnosno vrsta i njihovih kultivara, nisam sigurna u točnost uvijek pokušavam prebrojit i negdje se zez. morat ću pisat ( što mi je do danas bila tlaka) ali što se mora nije teško i zato vas nekom drugom prilikom izvjestim
|
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoja je terasa prepoznatljiva i bez imena teme, elegantna i decentna. A cvijet crassule springtime me oduševio.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruby Blush divna je.
Terasa pravi kutak za opuštanje i uživanje
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 176> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |