Ruže stablašice |
Odgovori | Stranica 123 23> |
Korisnik | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 05 Veljača 2016 u 10:22 |
Prekrasne su
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mandevila
Pustio korijenje Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mandevila
Pustio korijenje Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rea krasan izbor ruža,divne su
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rea prekrasna je kao divan buket
|
|
rea
Upravo klijam Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mandevila, ovakve ruže stablašice još nisam vidjela , predivno nije mi jasno kako si uspjela uzgojiti
tako visoko na deblu, .Inače čitam da imate problema sa orezivanjem, ja moje orezujem na proljeće na 3-4 pupa i uvijek potjeraju dovoljno da naprave krošnju. Jedini problem je što iz korijena i debla bacaju divlje izdanke pa ih treba kidati.
|
|
rea
Upravo klijam Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[/URL]
stablašica nostalgie
|
|
rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[/URL]
lavaglut stablaši ca
|
|
rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[/URL]
ruža stablašica china girl
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe su lijepe ! Stvarno se imas cime ponositi !
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno jeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ostadoh bez reci....prekrasno sve,ali bas sve.....svaka cast
|
|
mandevila
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da podijelim sa vama
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam prije nekoliko godina u jednoj zagrebačkoj vrtlariji kupila nekoliko ruža penjačica. I što se dogodilo? To nisu ruže penjačice, to su grmovi visine 1,5m. Prema njihovom savjetu prvu godinu ih nisam orezivala. Sljedeću godinu grane su toliko zadebljale, okitile se ogromnim trnjem. Jesam li ja nešto krivo radila s njima, ili mi nisu poslali ono što sam naručila?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
FranjicaZG, čini mi se da je enrikova nona dobro uočila i da bi odista ta lijeva grana mogla biti kalemljena ruža, a ima i pupoljak na njoj pa ćeš uskoro otkriti
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čudi me da se baš nijedna kalemljena grana nije zadržala jer se nisu pojavljivali crveni cvijetovi... sad me MPK tješi da joj se baš sviđa divlja ruža jer svi imaju nekakve plemenitašice a samo ona divljakušu. Probat ću malo proučiti kalemljenje pa možda ipak probati sa jednom granom!
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja mislim da je lijeva gornja grana kalemljena, po listovima bih rekla da su ostale divlje koje treba odrezati
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"divljakuša" raste ispod kalema. Sve što je ispod kalema treba ukloniti i orezati. Iznad kalema bi trebala granati kalemljena ruža s tim crvenim cvjetovima. Ako je još uvijek taj kalem živ trebalo bi biti pomiješanih grana,a to znači da bi trebala cvjetati i crvena. Pošto ona ne cvjeta, za pretpostavit je da je kalem krepucnuo.
Sad jedino, ako znaš, odreži potpuno divljakušine grane i nakalemi sama neku ružu prema odabiru - ja ti taj dio posla nikada nisam radila, tako da ne znam kako se to radi
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prije 5 godina kupila sam MPK za ročkas u jednoj zagrebačkoj vrtlariji na poklon ružu penjačicu... moja je želja bila žuta ruža ali po savjetu vlasnika dobila je crvenu
Već slijedečeg su me proljeća OMU i MPK zezali da sam im poklonila divljakušu jer od tada cvijeta ovako Što su krivo uradili, molim savjet kako opet dobiti ružu sa puno lijepih cvijetova? |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne brini se, nikud ti se ne žuri..i ovo proljeće nekako lijeno dolazi, zima je još kod nas |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad tek vidim koliko me jos posla ceka , samo ako sve ne prolista dok se ja
stignem vratiti ! |
|
Odgovori | Stranica 123 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |