Varaždinu na placu... |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Aidazg ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20 Veljača 2014 u 09:17 |
Lovro, javi nam kad bude dobra ponuda sadnica da dođem u shopping, cijene su stvarno super
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lovrek moj Lovrek , kakve ce to biti slikice kad to sve procveta !
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Lovro da je meni doći na taj tvoj plac
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Je, Marta, na placu...jedna jedina, more se pitati!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Lovro gdje toga ima, baš na placu?
Free koja je tvoja boja alstroemerije? |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Lovro, alstromerija ima samo u crvenoj boji ili bi se našla i moja boja ?? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Koliko prelijepih cvijetića....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
ide nam proljeće...po 14,99 kn!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo, da spomenem: od sutra su lukovice i ostalo...gomoljčići, korjenići..u sjemanari na placu po 10 kn...ima tu i ljiljana, gladiola, kala, liatrisa (bijeli i ljubičasti) anemona, ismena, astilba, dalija, incavila, graničica, ananas ljiljana, kana....
|
|
|
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Ali Free, popodne baš i nije neka ponuda (ako je uopće ima), a i možeš kroz Varaždin do Ludbrega
![]() |
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Lovro, kak nas mamiš !! Na varaždinskom placu je ponuda puno bolja nek u Mbm-u!! I cjene su puno, puno povoljnije !! Sva sreća kaj nijedno prijepodne nemam ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lovrek, dobra ti je ideja pokazati nam bogatstvo varaždinskog placa. Ti slikaj, mi bumo uživale. Sreća da nije blizu Varaždin, jer kolko bi nas navalilo tržiti, mam bi digli cijene
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
joj lovro, baš ti zavidim na mogućnosti svakodnevne posjete varaždinskom placu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
..sve po 10 kn! - to je uglavnom cijena kod "profesionalaca"...dok kod bakica kupiš prekrasne primjerke po 4-5 kn...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
..sedumi? .....5 kn-10 kn
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vrtna tradescantia...čisto bijela...10 kn
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Lovro, pozdravljam otvaranje ove teme a i pjesma na početku je sa stilom.
lijepo je vidjeti sve ove biljčice koje se prodaju u tvom Varaždinu. ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
nadam se da će takva ponuda biti i u Ludbregu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |