Mamin dalmatinski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
kosjenkaSB ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11 Travanj 2016 u 07:50 |
Prekrasno dvoriste
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mamin vrt je predivan!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Jako lijepo |
|
![]() |
|
zlatnadolina ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 30 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 61 |
Sve je predivno, bravo za mamin vrt.
|
|
Ne postoji cvijet koji nije lijep, samo ih treba voljeti.
|
|
![]() |
|
artemisia ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Dugo me nije bilo na forumu ali
![]() ![]() ![]() ![]() Ipak moram primjetiti da se tu potkrala greška pri određivanju botaničkog naziva "donatica"... to je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
Donata svaka cast. Ja bi zute ivancice ako je ikako moguce please
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Donata, tvoja teraca i mamin dalmatinski vrt je nešto najskadnije što sam vidjela. Izbor boja i cvijeća u žuto-plavo-bijeloj nijansi, ma super. Osim toga iako sam ja nova na forumu, primjetila sam da si otvorila mnoge interesantne teme, da puno toga znaš i da su ti fotografije odlične. Čini mi se da te već dugo nema na forumu, a bilo bi lijepo da nas opet malo obraduješ i educiraš.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Super - sve pet !!!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Stavrno za ovo se može reči trud se isplatio!!!
Bravo.. za ovako krasano uređen vrt!! ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
savrseno, prelepooo...i meni se ta zuta ivancica dopada, cim netko od mojih krene put Zadra mora je nabaviti...
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Nemam riječi! Prava idila u koju je uložen višegodišnji trud!
Jednostavno, a prelijepo!
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Fantastično!
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
prekrasan vrt jako mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
donata prekrasn vrt
![]() ![]() ![]() ![]() bravo za tebe i mamu |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Mrvice sorry nisam prije vidila pitanje...da to su francuske...dosta su niže i tamnije od običnih..mislim da i jače mirišu...
![]() |
|
![]() |
|
mrvica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
Donata stvarno sve prelipo, ukusno popunjeno bez nekog sarenila, super za odmorit dusu! Ovo je francuska lavanda? Znas li mozda kako izgleda kad se osusi? jel sto tamnija od one obicne? ona mi je nekako blijeda.
|
|
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Donata šta da kažem prekrasno.Stvarno je vrt prelijep ivančice predivne.Baš je sve sa ukusom.
|
|
![]() |
|
Edda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 78 |
Ljepota...jednostavno!
![]() |
|
Negdje se taknu naši mali svemiri...
|
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
![]() ![]() ![]() Kad sve ovo vidim, fali mi Dalmacija.... ![]() |
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |