Vrt by samiloti |
Odgovori | Stranica 123 8> |
Korisnik | |
samiloti
Upravo klijam Pridružen: 06 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 146 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Svibanj 2015 u 08:47 |
drago mi je da uživaš. Hvala na prepoznavanjz
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno opet ću ponovit ipanoramski i tvoje cvijeće ono prvo je božur koji je još mlad pa još nema cvjetne glavice a drugo kampanula oduševit ćeš se njenim cvijetom ja ih sijem pa mislim da je to da nebi mislila da sam neki veliki znalac haha
|
|
samiloti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijep vrt i svega pomalo posvuda..to mi se svidja jee je i kod mene tako....pakujci su predivni.....hocemo jos slicica.....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vrt u predivnom okolišu. Krasna lavanda u kamenu, a posebne su mi thuje "nane". Koliko su ti stare ? Kažu da jako sporo rastu.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
samiloti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala. U središnjoj Istri živim
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja neznam gdje živiš ali panoramske slike su me oduševile toliko mira gdje god pogledaš na padinu ili brda u daljini volim takva mjesta vrtom sam prošetala po stazicama ograđenim kamenim pločama bravo
|
|
samiloti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala bugica
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe nove fotkice
|
|
samiloti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno izgleda
|
|
samiloti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja dugo nisam k tebi svraćala, zato sam sada nadoknadila, lagano prošetala, nadivila se ljepotama tvog rascvjetanog vrta, malo podragala ono slatko pseće znatiželjni stvorenjce i zastala kraj predivnih lavandi na ugodan odmor... Ostavljam ti pozdrav do slijedećeg puta.
|
|
samiloti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lucy, korijenko, tikvić i miska, hvala na komentarima!
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova slika je i meni super!
Cinerarijini srebrni listovi još više ističu kalinu ljepotu
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oduševila me je cvijetna raskoš u tvom vrtu!!!!
Ova slika mi je posebno lijepa.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Cvijetni brod" je famozan
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Raznolikog je cvijeća u ovome vrtu, divnih komada kamena i panjeva koje mi je drago vidjeti u svakom vrtu. Oduševio me izraz "cvjetni brod" za cvjetni otok okružen crijepom. Iako sam i u svom vrtu okružena lavandama i ružmarinima, upravo me je niz divnih rascvjetanih lavandi zaustavio. Jako lijep prizor.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
samiloti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala rea na setnji mojim vrtom
|
|
rea
Upravo klijam Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kroz sve sam iznova prosetala,ideje o uredjenju su ok,bit ce puno posla ali svi mi koji volimo cvijece nije tesko jer nas veseli svaka nova promjena. Pakujci i kale su mi predivni
|
|
Odgovori | Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |