Clerodendrum trichotomum |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 08:00 |
tek sad vidim ovo gute,kasnim godinu dana ![]() ako je od mene, onda ga možeš posaditi u vrt, a oblikuješ ga po želji, ako želiš stablo, režeš donje grane i puštaš ga u vis, ako želiš da ide u širinu, eventualno skratiš vrh(ove) fatka je dobro napisala, listovi imaju neugodan miris, ali ako ga baš diraš/protrljaš među prstima, inače nije tip biljke koji "bazdi" ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš mi je drago Nona da se je primio. Nadam se da ima dosta mjesta oko njega jer se brzo širi, a lijepo je kad ih ima puno i kad cvatu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ja sad vise nisam sigurna da je to to drvo ! Fatka je napisala da smrdi kad ga dirnes , ali ovaj ne smrdi a ja ga non-stop diram ?! Tko zna vise ?
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Mislim da sam sjeme dobila od tebe Natalija i evo to je izraslo ! Sada je oko 3 godine i jos nije imao cvijeta ! Nalazi se vani u velikoj tegli , osjetio je snijeg i kisu ! Time je dokazao da se ne boji zime ! Moje pitanje : obzirom na to da su u toj tegli 5 - 6 drvceta , da li bi bilo bolje da ih izvadim i rasadim pojedinacno i ako , kada da to ucinim !
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Bas me veseli.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Carol ima cvjetiće. Nekoliko ih je.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Anaida, lijepo ti je napredovao, vise skoro da i ne treba kamene zastitnike oko sebe. Jel ja to dobro vidim - ima cvjetice, ili je to nesto iza njega ?
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Bas su lijepi ali to je kao korov, ode na sve strane, a kada ga dirnes smrdii.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Natalija, pogledala sam ovu temu i vidim da ti je clerodendron puno narastao za dvije godine. To me veseli jer i ja imam jednog kojeg sam dobila proljetos od Camellie. Slikaj ga molim te sada i kad će imati one lijepe bobice.
A ovaj C. bungeii od Dade brzo raste i cvate mirisnim cvjetićima. Baš me veseli. |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
[QUOTE=Anaida]Evo mojeg malenog koji raste na posebnom mjestu u vrtiću
![]() I Fifiću se sviđa
![]() ![]() A sviđao bi se i mojoj Belli,a i meni! ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
curke, klerići vam se super drže, imam i ja jednog mićeg u tegli, poslala mi natalija naša draga...ne usudim ga se već na jesen posaditi u senjski vrt, pa ću pokušati da preživi zimu u tegli na stubištu, ali se jako bojim da mi ne ode |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
krasni su vam, moram i ja svojeg malenog poslikati da se pridruži vašem društvu. Isto mi super napreduje, ali ja svog pokušavam u stabalce dizati.
Anabistrica i ja bum trebala jednu bundicu za svog, pa napravi još jednu ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Fletne kak ribice vu vodi !!!! Ribice od 5 banki !!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mišek, sve kaj se da od srca, od srca i napreduje !! A ti ionak drugač neznaš dati, nek od srca !!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Viš kaj smo fletne
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Jujuhuhu, kak su vam lepeki!! Nek samo i dalje tak krasno rastu, baš sam radosna radi vas!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() hahhahha, ovaj moj sada na slici izgleda 2 puta veći od ovog od MK !! Pa kak nebi, kad moj spava na ležaljci !!! Car i carica !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Čudila sam se kak MK lijepo napreduje !! Al sam odjurila poslikati moje, i skroz sam se začudila kak su narasli !! Listići veliki, mlade grančice posvuda !! Čak i onaj bez korjenčića, vršak mu se osušio ali iz lisnih pazuha baca 6 grančica !!! Štela sam pričekati da ih vidite u utorak uživo kod mene, ali kad su sada mene tak uznenadili, morala sam vam ih pokazati odma !!! ![]() Ovog malog čuvam za Miru !! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |