Dubrovnik - Župa dubrovačka; moj grad |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 22:27 |
mali kaktus prelijepe slike, super odabir
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha,ha,ha,dobro si primijetila da su ulice puste,ali samo zato što je slikano ujutro dok još turisti spavaju.Ti si još mlada,stići ćeš i ti tamo.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusiću, lijepe fotke ...Primjećujem da su ulice dosta puste...Ali vjerovatno je ovako ljepše šetati, ne guraju te na sve strane ...
Ajme koliku ja imam želju otići do Dubrovnika , samo što mi nikad nije usput , zato se za sad mogu samo diviti na ovaj način...a valjda će i to jednog dana doći na dnevni red ... |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija, hvala na prekrasnim slikama tvoj još krasnijeg grada, najlipšeg na svitu!! Zbilja je posebno zadovoljstvo, barem meni, upoznati grad nekoga koga poznajem sa CIF-a!! Uvijek vežem ljude i gradove, i svaki put kada vidim neki drad na tv-u, sjetim se osobe koja je odande!! Lijepi pozdrav draga i hvala na ovoj krasnoj šetnjici gradom u kome nisam bila niti ću vjerojatno, ikada biti!! Ali to me neće spriječiti da mislim na tebe!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelepa reportaza antnija,uzivala sam!
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija,
prošetala i ja slikama tvojom Župom dubrovačkom. Predivne slike, sam Stari grad, Mlini, Srebrno, Lovrijenac, Stradun,... Mogu samo sanjati šetnju tvojom Župom (tko zna, možda se san jednog dana pretvori u javu). Baš sam se jučer sjetila tebe i manči, kada sam kolege sa posla pitala dal mogu sa njima do Dubrovnika, do Hotela u Mlinima. Rekli su da nema problema za prijevoz, ali... Samo ti nama slikama šetaj predivnim Dubrovnikom, a i ja ću s tobom. Puno pozdrava i . |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija!Gdje su snježne slike?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dosla sam opet proviriti da li ima nesto novo ! Za tvoj grad me vezu nezaboravne uspomene , bila sam samo jedan put 1958. godine i to 3 dana kad sam kao gimnazijalka bila na maturalnom putovanju i poslije nikad vise . Nocna slika Straduna je predivna !
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto, dogodilo mi se da sam tek sada naletjela na tvoju temu!
Šta reći osim da je pre, pre, prekrasno sve od prve do zadnje fotke.
U Dubrovniku sam slavila Novu godinu 2000-2001. na Stradunu i onda smo obišli sve do Cavtata.
Mi ove godine planiramo skroz na jug ( ili na Lošinj, još se nismo odlučili) na godišnji odmor i već sada po malo gledam slike plaža i gradova.
Tema ti je suuuuuper i čekam još slikica.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Amen, dabogda!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila sam u Dubrovniku nekoliko puta i naravno kao i svi vratila se puna utisaka.
Antonija, Manči, nadam se da ćemo se uskoro vidjeti!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prije 25 godina kad se još išlo s firmom na sindikalne izlete,ja završim u bolnici,a moji kolege u Dubrovniku.Odličan tajming!!Neznam zašto ali imam osjećaj da ga nikada neću vidjeti.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima još ovakvih hotela u Župi! cijeli kompleks Kupari je talav i još gori. tu ima 5 hotela! prvo moran njih slikati, pa onda na ljepšu stranu.
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija hvala za sliku bugice su divne, a valjda će se pokrenut jednom i ta obnova ili čekaju bogate strance kako bi prodali..
ajde još malo slikaj ljepšu stranu |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno , steta je da oni koji bi to trebali vidjeti i sanirati "spavaju" ! No Dubrovnik je Dubrovnik , nezamjenjiv !
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šteta za zapušteni hotel,ali bogumile su prekrasne
|
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alisa, bila si u mlinima, pa sto nisi stavila obavjest, mogle smo se naci! kad dojdes javi se da se nadjemo!
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |