FARMASI cosmetics |
Odgovori |
Korisnik | |
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 08 Travanj 2018 u 23:15 |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako nekoga zanima što je Farmasi, kakvo je sve, ili bilo što, slobodno mi se javite, rado ću vam sve objasniti. Dobrodošli!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon duljeg vremena vraćam se svima vama. U svemu što mi se izdogađalo u zadnje 4 god našla sam zanimaciju koja mi odvraća misli od svega, ali i puno više od toga.
Oni koji me znaju od prije, znat će o čemu pričam. Ako cijenjeni admini dopuste ovu temu, pozivam vas da mi se pridružite u novoj avanturi. Postala sam član Farmasija u 2. mj 2017. g, počela sam upoznavati nove ljude, osmijeh mi se vratio na lice. Dobrodošli ste svi! |
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |