Salvetice od Franjice |
Odgovori | Stranica 123 18> |
Korisnik | |
bina
Već proklijao Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Ožujak 2012 u 11:15 |
prekrasni radovi .....
|
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, divnih li radova!
|
|
tanja-66
Mladi grm Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipo je gledat tvoju galeriju
|
|
jelsin
Novo sjeme Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 28 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjice, konačno sam ulovila vremena da pogledam tvoju galeriju. Puna lijepih i interesantnih radom. Posebno me se dojmila stalaža. Jako lijepo!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se ne osjećam starom a samo sam rekla da dugo pamtim...imam prekrasne godine i stvarno vjerujem kako sam na novom početku, djeca velika, MKM u domu i sad se mogu posvetiti sebi, svojim prohtjevima, željicama, ljubavima...
Što se fotkica tiče, mislim da ih je pametno stavljati, počela sam sa kopanjicama i teglicama i sad vidim koliko je toga od cvijeća nepovratno nestalo a na fotkicma vidim što bih trebala promijeniti u cvjetnjacima...na fotkicama decoupaga vidim gdje griješim, vidim napredujem li a na tuđim fotkicama crpim ideje. Znaš i sama kako nam neka salveta ne legne i ne vidimo što bi s njom napravili a onda je netko upotrijebi tako dobro da ne povjeruješ.
Ne mislim da treba samo kopirati no ponekad nam treba ideja a uostalom, gotovo sve što znam naučila sam od teta salveta i njihovih radova.
|
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti si bila stalni član Foruma kada sam ja tek počinjala i maštala sam o tome da ću i ja biti kao vi vrijednice.
puno ih se izgubilo, a i ja stalno gledam, divim se i prokomentiram i iako puno radim, nekako mi se ne da stavljati slike. Potaknuta tvojim primjerom i ja ću se vratiti. A što se tiče dvije petice, pa ti si još prava djevojčica u odnosu na nas nekoliko starih i ne govori da si stara. Ja sam još starija od tebe započela mnogo novih aktivnosti i to me je izvuklo da ne padnem u depru kada sam se umirovila. zato, penzičke, naprijed!!!
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošla natrag!!!
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla nazaj, i kao što draga Otok kaže - ima nas još takvih - ne sekiraj se- idemo dalje u nove slatke pobjede polako ali sigurno
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..odavno draga, nije baš onakva kakvom sam je zamislila ali MPS kaže da je njemu za 100, pa je odmah naručio jednu kutijicu foricu za svojeg šefa, kad dođe doma pofotkat ću obje. Činilo mi se kako nisam ništa radila a na kraju ipak ispada da "usprkos životu" ima nekih tragova, kaj ne!
Da, fala svima koji su si dali truda i pregledali moj post u 3 toma...te ostavili komentarek. To mi daje podstrek da se i dalje trudim
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam sigurna ali nigdje nisam vidjela sinovu kutiju na geišu.Jesi je napravila?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan povratak Franjice,divnih radova imas i bit ce ih jos na zadovoljstvo sviju nas...samo naprijed draga
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla nazad! A ima nas puno koji se trebamo ponovno aktivirati, uključujući i mene.
A radovi? Pa dovoljno govori to da si stigla do toga da ih prodaješ |
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vraćam se, vraćam se prijatelji vama…molim vas, molim vas, primite me natrag… nakon puno, puno vremena opet imam želju igrati se, packati, mackati i keljiti… Pregledala sam ovih dana puno galerija, vidjela prepuno prekokrasnih radova i zaigrali su me se prsteki…opet mi se radi …Ponovno sam dobila poticaj za druženjima, izmjenom iskustava… presložila sam salvetice i ostala zapanjena koliko toga imam…na žalost hrpu boja i ljepila morala sam baciti…skoreno i osušeno… Nije da sve ovo vrijeme nisam ništa radila, bilo je tu blagdana i hoćeš/nećeš izrade prigodnih stvarčica…stavit ću ih samo zato što sam primIjetila koliko ste daleko odmaknuli od naših početaka, samo da na jednom mjestu vidim koliko sam malo napredovala i koliko još imam za učiti. Toliko sam bila depresivna da sam uz svu ljubav, pažnju i sreću koju sam uložila u izradu vjenčane kutijice za predaju kovertice šuškavice mojoj dragoj nećakinji i njezinom dragom fulala ni manje ni više nego godinu vjenčanja!!!!!!! Ni uvijek inspirativni i poticajni ročkas moje drage kume Spome ovaj put nije izvukao iz mene neku kreativnost…manikircajg je na jedvite jade dobio afričku obleku
Pokušala sam raditi i na platnu, kombinaciju salvetica i boja…pokušala ali ne i nastavila No nekako su me operacije, toplice, fizikalne terapije…odlazak iz radne sredine na predugo vremena, dvije sam godine dan dijelila sa MKM koju izgleda lovi Alzheimer , s njom boravila po cijele dane… polako sam postajala zombi… nezainteresirana, odrađivala sam samo najnužnije… pila tone lijekova. MKM je sada u društvu osoba svoje dobi, viđam je vrlo često ali polako osvajam svoju slobodu, polako se počinjem „skidati“ s lijekova i prelazim na najdjelotvorniju terapiju… RADNA TERAPIJA, konačno, prvi puta u životu imam odjednom dvije petice (pa da, 55 mi je godina tek!) i imam sada vremena za sebe jer sam u mirovini. Ne pada mi na pamet ne raditi ništa… krećem u nove radne pobjede kako se to nekada davno, davno zvalo…jasno da očekujem vašu pomoć, savjete, sugestije. Bilo je pokušaja MPK i MPS da me pokrenu. . Moj se princ sin angažirao i sredio prodaju radova u jednoj galeriji na Hvaru…sve planulo, sve otišlo, kamoli sreće da sam ja bila voljnija više napraviti, angažirati se više…
Jasno vam je vjerojatno da se tu negdje motala i moja opsesija Niskozemskom…da bila sam na kratko u zemlji mojih snova a kako bi imala pred očima neprestano podsjetnik na nju jedna je polica dobila novo ruho i sada mi služi kao nosač lakova pored radnog stola. Novo je ruho dobila i jedna zdjela, kupljena davno, davno na Hreljiću u društvu drage Leonarde… Cvjetoljupci su me dočekali s ljubavlju i ispunili mi srčeko srećom, nadam se da ćete mi i vi olakšati povratak i naučiti me barem djeliću onoga što ste savladali dok me nije bilo… |
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...jaja sam premazala lijepilom za salvete i uvaljala ih u zdjelicu sa krupnim šećerom (nemogu vjeroati koliko sam lani bila vrijedna, 0ve godine sam čista nula, sva sreća da sam došla do stupnja pozitivne nule)
|
|
ana_s
Nedavno posijan Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno..ona kutija Klimta i pisanice su mi predivne..
pitanjce..kad ih valjaš u šećer da ostane na jajima?? puno mi je to jeftinija varijanta..ima šećera dok se peku kolači.. lol
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo je,nemogu vjerovati od čega je nastala ova ljepota! |
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno odrađeno, krasno...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da si našla put natrag u svoju galeriju i onda nas počastila ovakvim divnim makeoverom! Svaka čast! Sviđaju mi se boje i asimetrija - nije cijelo ogledalo u motivima! I Felina je u pravu - molim te ne daj onim cvjetićima da ti pobjegnu s ogledala, bila bi prevelika šteta!
|
|
Odgovori | Stranica 123 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |