Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Salvetice od Franjice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Salvetice od Franjice

Odgovori Odgovori Stranica  123 18>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Salvetice od Franjice
    Objavljeno: 16 Ožujak 2012 u 11:15
prekrasni radovi .....
Uz cvijeće i život je ljepši
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2011 u 10:58
Ajme, divnih li radova!Thumbs%20Up 
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2011 u 23:30
Lipo je gledat tvoju galeriju   
Na vrh
jelsin View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 28
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelsin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 16:13
Franjice, konačno sam ulovila vremena da pogledam tvoju galeriju. Puna lijepih i interesantnih radom. Posebno me se dojmila stalaža. Jako lijepo!Clap
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 14:32
Ja se ne osjećam starom a samo sam rekla da dugo pamtim...imam prekrasne godine i stvarno vjerujem kako sam na novom početku, djeca velika, MKM u domu i sad se mogu posvetiti sebi, svojim prohtjevima, željicama, ljubavima...
Što se fotkica tiče, mislim da ih je pametno stavljati, počela sam sa kopanjicama i teglicama i sad vidim koliko je toga od cvijeća nepovratno nestalo a na fotkicma vidim što bih trebala promijeniti u cvjetnjacima...na fotkicama decoupaga vidim gdje griješim, vidim napredujem li a na tuđim fotkicama crpim ideje. Znaš i sama kako nam neka salveta ne legne i ne vidimo što bi s njom napravili a onda je netko upotrijebi tako dobro da ne povjeruješ.
Ne mislim da treba samo kopirati no ponekad nam treba ideja a uostalom, gotovo sve što znam naučila sam od teta salveta i njihovih radova.
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 22:29
Ti si bila stalni član Foruma kada sam ja tek počinjala i maštala sam o tome da ću i ja biti kao vi vrijednice.
puno ih se izgubilo, a i ja stalno gledam, divim se i prokomentiram i iako puno radim, nekako mi se ne da stavljati slike.
Potaknuta tvojim primjerom i ja ću se vratiti.
A što se tiče dvije petice, pa ti si još prava djevojčica u odnosu na nas nekoliko starih i ne govori da si stara.
Ja sam još starija od tebe započela mnogo novih aktivnosti i to me je izvuklo da ne padnem u depru kada sam se umirovila.
zato, penzičke, naprijed!!!
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 19:26
dobrodošla natrag!!!
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 14:32
         dobro došla nazaj, i kao što draga Otok kaže - ima nas još takvih - ne sekiraj se- idemo dalje u nove slatke pobjede   polako ali sigurno
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 13:08
..odavno draga, nije baš onakva kakvom sam je zamislila ali MPS kaže da je njemu za 100, pa je odmah naručio jednu kutijicu foricu za svojeg šefa, kad dođe doma pofotkat ću obje. Činilo mi se kako nisam ništa radila a na kraju ipak ispada da "usprkos životu" ima nekih tragova, kaj ne!
Da, fala svima koji su si dali truda i pregledali moj post u 3 toma...te ostavili komentarek. To mi daje podstrek da se i dalje trudim
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 13:03
Nisam sigurna ali nigdje nisam vidjela sinovu kutiju na geišu.Jesi je napravila?
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 08:42
Sretan povratak Franjice,divnih radova imas i bit ce ih jos na zadovoljstvo sviju nas...samo naprijed dragasmile169
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 17:31
smile141
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 14:59
smile99
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 07:53
Dobrodošla nazad! A ima nas puno koji se trebamo ponovno aktivirati, uključujući i mene.

A radovi? Pa dovoljno govori to da si stigla do toga da ih prodaješ

smile55
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 00:12

Vraćam se, vraćam se prijatelji vama…molim vas, molim vas, primite me natrag… nakon puno, puno vremena opet imam želju igrati se, packati, mackati i keljiti… Pregledala sam ovih dana puno galerija, vidjela prepuno prekokrasnih radova i zaigrali su me se prsteki…opet mi se radi …Ponovno sam dobila poticaj za druženjima, izmjenom iskustava… presložila sam salvetice i ostala zapanjena koliko toga imam…na žalost hrpu boja i ljepila morala sam baciti…skoreno i osušeno…

Nije da sve ovo vrijeme nisam ništa radila, bilo je tu blagdana i hoćeš/nećeš izrade prigodnih stvarčica…stavit ću ih samo zato što sam primIjetila koliko ste daleko odmaknuli od naših početaka, samo da na jednom mjestu vidim koliko sam malo napredovala i koliko još imam za učiti.

Toliko sam bila depresivna da sam uz svu ljubav, pažnju i sreću koju sam uložila u izradu vjenčane kutijice za predaju kovertice šuškavice  mojoj dragoj nećakinji i njezinom dragom fulala ni manje ni više nego godinu vjenčanja!!!!!!!

Ni uvijek inspirativni i poticajni ročkas moje drage kume Spome ovaj put nije izvukao iz mene neku kreativnost…manikircajg je na jedvite jade dobio afričku obleku

Pokušala sam raditi i na platnu, kombinaciju salvetica i boja…pokušala ali ne i nastavila

No nekako su me operacije,  toplice, fizikalne terapije…odlazak iz radne sredine na predugo vremena, dvije sam godine dan dijelila  sa MKM koju izgleda lovi Alzheimer ,  s njom boravila po cijele dane… polako sam postajala zombi… nezainteresirana,  odrađivala sam samo najnužnije… pila tone lijekova.

MKM je sada u društvu osoba svoje dobi, viđam je vrlo često ali polako osvajam svoju slobodu, polako se počinjem „skidati“ s lijekova i prelazim na najdjelotvorniju terapiju… RADNA TERAPIJA, konačno, prvi puta u životu imam odjednom dvije petice (pa da, 55 mi je godina tek!) i  imam sada vremena za sebe jer sam u mirovini. Ne pada mi na pamet ne raditi ništa… krećem u nove radne pobjede kako se to nekada davno, davno zvalo…jasno da očekujem vašu pomoć, savjete, sugestije.

Bilo je pokušaja MPK i MPS da me pokrenu. . Moj se princ sin angažirao i sredio prodaju radova u jednoj galeriji na Hvaru…sve planulo, sve otišlo, kamoli sreće da sam ja bila voljnija više napraviti, angažirati se više…

Za ponovni početak MOJEG ŽIVOTA iskoristila sam predivno druženje u Skadniku sa predivnim cvjetoljupcima sa osnovnog foruma i jasno nadasve dobrom i dragom Trišom koju sam pokušala razveseliti jednim uratkom u njezinoj omiljenoj boji..

Jasno vam je vjerojatno da se tu negdje motala i moja opsesija Niskozemskom…da bila sam na kratko u zemlji mojih snova a kako bi imala pred očima neprestano podsjetnik na nju jedna je polica dobila novo ruho i sada mi služi kao nosač lakova pored radnog stola.

Novo je ruho dobila i jedna zdjela,  kupljena davno, davno na Hreljiću u društvu drage Leonarde…

Cvjetoljupci su me dočekali s ljubavlju i ispunili mi srčeko srećom, nadam se da ćete mi i vi olakšati povratak i naučiti me barem djeliću onoga što ste savladali dok me nije bilo…

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 16:10
...jaja sam premazala lijepilom za salvete i uvaljala ih u zdjelicu sa krupnim šećerom (nemogu vjeroati koliko sam lani bila vrijedna, 0ve godine sam čista nula, sva sreća da sam došla do stupnja pozitivne nule)
Na vrh
ana_s View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 95
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 11:08
prekrasno..ona kutija Klimta i pisanice su mi predivne..

pitanjce..kad ih valjaš u šećer da ostane na jajima?? puno mi je to jeftinija varijanta..ima šećera dok se peku kolači.. lol
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 00:19

Prelijepo je,nemogu vjerovati od čega je nastala ova ljepota!Clap

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 16:41
krasno odrađeno, krasno...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 11:21
Drago mi je da si našla put natrag u svoju galeriju i onda nas počastila ovakvim divnim makeoverom! Svaka čast! Sviđaju mi se boje i asimetrija - nije cijelo ogledalo u motivima! I Felina je u pravu - molim te ne daj onim cvjetićima da ti pobjegnu s ogledala, bila bi prevelika šteta! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.