Rodio mi se unuk !!! |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Veljača 2014 u 20:55 |
Drage moje, svaka vaša čestitka za rođenje našega Filipa me veseli i zato vam
veliko hvala |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drga moja pošto sam rijetko na forumu tek sada vidim da si ponovo postala baka, pa neka je sa srećom kao prvo tebi ,roditeljima a novorođenčetu mnogo zdravlja i sreće u životu.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milice, iskrene čestitke na rođenju unučića i sve najbolje cijeloj obitelji!
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe trenutke ste mi poklonili uz sve ove čestitke koje ste mi uputili za rođenje unuka.
Veliko hvala svima..... |
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke od srca,baki da što duže uživa u toj sreći.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iskrene čestitke sretnoj baki!
|
|
život je more
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Cestitam draga na rodenju malog Filipa - neka vam bude na radost a roditeljima na ponos
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Čestitamo na rođenju malog Filipa uz želje da ga kroz život prate zdravlje, sreća, ljubav i uspeh!!!
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi moji, hvala vam,na čestitkama i lijepim željama za rođenje našega Filipa. Došao nam je kući i sada samo gledamo kako raste, a raste, sada je 12 dana, počeo je da se okreće za zvukom kad mu se nešto priča. Danas bila patronažna sestra, vagala ga i sl. a sestrica Nika( 18 mj) kad je vidjela da ga uzima skočila od tate i prema patron. sestri i viče "ne, ne, bata", mislila je da će ona nešto njemu učiniti jer je plakao.Baš s dječicom ima veselja i nikada nije dosadno.......
|
|
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Draga milice7, sa zakašnjenjem, šaljem iskrene čestitke za rođenje unuka.
Čestitke roditeljima, mami brz oboravak, Filipu dug i sretan život, i da svi zajedno uživate u dječjoj igri i veselju.
|
|
Aidazg
Upravo klijam Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
čestitke i od mene!
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
čestitam milice.puno sreće cijeloj obitelji,a malom filipu dug i bezbrižan život
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Draga milice7, i ja se preidružujem čistitki za rođenje tvog malo Filipa, želim da raste bezbrižno i sretno u krugu svoje obitelji.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi moji, svima veliko hvala na čestitkama i lijepim željama povodom rođenja našega unuka Filipa. Još nam nije došao kući, ostaje još nekoliko dana ( carski rez ) a onda ćemo ga dočekati raširenih ruku i otvorena srca..... Roditelji, sestrica Nika , dida i baka.....
|
|
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Obitelji čestitke a malom Filipu dug i sretan život želim!
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Od srca čestitam cijeloj obitelji, a malom Filipu želim dug i sretan život!!!
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Čestitke cijeloj familiji !!!!
Dobro došao mali Filipe |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Cestitke roditeljima i baki! Neka su vam unuci zivi i zdravi, zajedno sa vama!
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |