Proljeće nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 12:32 |
|
Svima se ispričavam jer još ništa nisam slala od obećanog!!!
Toplo se nadam da će pošiljke krenuti drugi tjedan.
Pusa svimaaaaa
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Renn može, samo mi pošalji adresu na pp...
|
||
![]() |
||
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
|
|
||
![]() |
||
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
|
Imaš li možda za mene lantanu i sjeme gazanije?
![]() |
||
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
||
![]() |
||
|
Ljudi moji ispravljam se. Nemam crnooku Suzanu, već Carsko oko!!!
|
||
![]() |
||
|
Korijenko roza imam a bijele ću uzeti kod susjede, tako da će biti...pošalji adresu.
Željka lantana će biti ali ćeš malo pričekati do druge ture sjemena. Ali pošalji adresu.
|
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
Može i za mene sjeme lantane ? |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Proljeće, ja tražim sjeme noćnih frajli i to roza i bijele ako imaš super!!!
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
ja sam ti već slala adresu prije par dana. imaš je?
|
||
![]() |
||
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
|
i ja bih te žicala za sjeme lantane.
![]() |
||
![]() |
||
|
Tatjana naravno,
Anastazija dapače...
Pošaljite adrese na pp, samo ćete lantane malo pričekati jer sam ih pustila da još malo cvjetaju, ali svakako šaljem...
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
jel mogu i ja još žicati lantane i gazanije?
|
||
![]() |
||
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
|
smijem li se predbilježiti za lantanu i gazaniju?
![]() |
||
![]() |
||
|
Bit će, moram još sakupiti...
|
||
![]() |
||
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
|
hej... može i meni suzana???
|
||
![]() |
||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
|
Ima li suzi i za mene??? Nemam sreće s njom, ali ne odustajem
![]() |
||
![]() |
||
|
Rosa naravno da može, samo mi pošalji adresu na pp!!!
![]() |
||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
moze meni malo lantane i suzane a ti si pogledaj kod mene ak nesto zelis
![]() ![]() |
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
|
ma nema veze kakve su u sredini samo da su latice žute ili narančaste
![]() šaljem adresu!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |