Tko pita ne skita - Konti pita :) |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 12 Kolovoz 2011 u 01:22 |
Imam ja! Pošalji adresu na pp
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepo molim ako netko ima koju grančicu bijele budleje za poslati pa da ju probam zakorjeniti
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
za sad imam al zato sam i pitala jer te imam zabiljezenu a nisam bila sigurna..javim sve...sad znam da je to potvrdeno...
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nato, ako onaj moj jadničak krene na proljeće, budemo mu koji vrhić probali zapelcati
![]() ![]() maslačak, ako bude koja viška, može ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
sad čitam da sam nekome obećala reznicu narančaste boje , a to je tebi....još su pod bocama, neznam kad da ih otklopim da vidim kako su uspjele... jel te još to zanima da znam zapisat sigurno
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ej konte, samo informacije radi - onaj plumbago mi se definitivno nije primio, moram smislit nešto drugo ...... |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
jupiiiii
![]() nadam se da ćeš ti biti sretnije ruke od mene Hoya ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Danas sam mislila da sam napisala: čekam!, a ono nema poruke.
E pa: Čekam
![]() I da ti ne gomilam poruke: Paket stigao!
![]() |
|
![]() |
|
ni slučajno...nemoj ih uznemiravati..pec pec po prstima
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gledam popis i ja imam reznice narancaste ruze sto sam i sebi popikala..pod bocama su pa ako uspiju saljem na proljece--neznam ako mislis da je sad bolje izvadit cu iz zemlje ...javi
|
|
![]() |
|
meni je stiglo to znas...
![]() |
|
![]() |
|
sinoć sam napokon poslala zaostatke...maslačak7, nichll i hoya čekajte
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
danas je poslano za stefkaju, tajčicu i Tatjanu43
ostatak slijedi ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
heheh mačak tako i meni odmah padnu slične ideje na pamet, ali ipak hrabro odem na poštu
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Aime Konti, ja skroz zaboravila da sam te pitala za šaš i sjemenke. Juče stigao žuti tiket da dođem na poštu po preporučeno pismo i još pisao nekakav čudan broj. Samo me hladan znoj oblio. Mislim si garant kakva kazna, ali znam da me nisu zaustavljali, pa veli MM da su te slikali došlo bi na mene (oba su nam auta registrirana na njega).
Nemaš pojma koliko sam bila sretna kad sam vidjela tvoje ime i nick! Hvala na trudu i idem travicu smjestiti u svoj vrt! ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Stigao paketić!
Puno ti hvala!
![]() |
|
![]() |
|
ne hvali ga prije nego se primi
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala ti puno..
![]() |
|
![]() |
|
tvoj danas kreće poštom
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hejjj jel imaš još plumbaga za mene???
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |