Nova sam ovdje i ovo je moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 11> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 22:04 |
ETO, i ja došla pogledati novo proljeće!
Sad su već i ruže procvale! Zamiriši nam malo... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod tebe je sve lipo i zeleno, uzivao sam setajuci tvojim vrtom, i jedva cekam nove slikice, pozzzz
|
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
![]() ![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
puno boja,a bogami i raznih cvječkica ,svaka čast ,zaista lijepo
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() gdje si nam ti ?
Svadba je prošla, nadam se da ste svi dobro... pa nas malo razveseli sličicama.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Bože mili, al je kod tebe rascvjetano
![]() hoće li tako ostati i preko ljeta' |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Toliko boja u vrtu, ruže predivne, ugodna šetnja.
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
Mira021 to je djevojacko oko a raste ko ludo prvi put ga imam i obozavam ga,hvala vam svima vrt se obnovio sa novim biljcicama tako da sad jos i neznam sta sve imam u njemu ,svaki dan otkrivam nesto novo zahvaljujuci vama drage cure...I am soo happy
![]() ![]() |
|
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Maryann, prelijepe su cvjećkice a djevojačko oko ti je prekrasno ispalo na slici!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
od moje prošle šetnje prošlo je jako dugo, pa sam sada morala pješačiti i pješačiti
![]() Idem onda s početka, oni tučipani su me ostavili bez daha zaista su predivni onako u skupinama, sve je lijepo, a žao mi je radi velike poplave; da li se vrt u potpunosti obnovio ili ne?
Ruže su wow!
Lijep pozdrav!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Tako je to Maryann kad živiš u najplodnijoj dolini. Lijepo ti je cvijeće, a mislim i da ti puno brineš o njemu pa ti onda uzvraća
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mary, stvarno čudesno- samo da znaš kako mi je drago kad vidim tu ljepota, zaista vjerujem da si sretna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Priroda uzima, ali i daje.
Nakon poplave, ponovno imaš prekrasan vrt. |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
![]() |
|
hortenzija.... obozavam je ,malo su mi je dica iscerupala ali prezivit ce
![]() |
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kako se zove ova ljepotica?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovo gori je Korijenkov nocurak a ispod njega Trisina pasiflora dosla je skoro do kata a imala je samo jedan mali cvjetic...hvala cure jos jednom
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |