iris nudi i traži - drugi dio |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 14:35 |
Jučer sam zapikla reznicu, sada čekamo...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam to već prije gledala ali ništa nisam vidjela...
Ali kako sam pročitala da ne bi trebao biti problem sa reznicama... ja ću probati uskoro jednu granu zakorijeniti pa ćemo vidjeti...
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
e da...to će mi baš teško pasti
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Proljeće,aj ti istraži ,ima li tvoj rubens sjeme.Ja sam sad gledala,baš je ocvao,ni sjemenja nigdje.A ništa,morat ću ti slati biljkicu,ništ nebuš sijala
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
može tajčice...sve ću slati u 9. mj
![]() Iris zabilježeno ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala proljeće
![]() pošto će mi ona poslati još neko sjemenje jednostavnije je da mi ona pošalje i to
a sljeza ima još puno.....samo pošalji adresu jer sam ja naravno više puta izbrisala inbox i sa njim sve adrese
![]() |
|
![]() |
|
Centranthus ruber
Ovoga ti ja imam, samo ne znam kako se uzima sjeme ili možda pelcer??? Idem malo istražiti na netu...
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
kontesa, mogu li se i ja prefbilježi za ovo prekrasno žuto cvijeće?
|
|
![]() |
|
Iris, da li ti je išta od crvenog sljeza ostalo??? Ako jeste, bilježim se sa štovanjem...
![]() |
|
![]() |
|
to je to
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ma pametna sam ja...sve sam shvatila
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
"rubens" je centrantus ruber
![]() ![]() |
|
![]() |
|
e super
![]() |
|
![]() |
|
Eee,ovog"rubensa"imam ja(ček da goglam malo i ovog drugog)
ovaj drugi nemam no garant ga Silvek ima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
molila bih sjeme:
Centranthus ruber
Oenothera biennis |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Iris, stigao cosmos, hvala i nadam se da ću moći vratiti, moram samo ponovo sastaviti popis što nudim.
![]() |
|
![]() |
|
može martina...pošalji adresu na pp
|
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
pozdrav iris. nismo se još čule, ali imaš li i za mene možda malo cosmosa i cinije????
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |