shabby...but not so chic :) |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 17:52 |
a ja mislim da su prekokrasni! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Zaista prelepo radish! Svi radovi su mi krasni, ali i ja bih izdvojila ovu kutijicu za curicu + podloshke... Mozhda ti nisi zadovoljna, ali meni se bash dopadaju
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Ovo mi je preslatko i onaj treći tanjurić---
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su prekrasni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Super su ti radovi. Nemoj popravljati onaj treći tanjur! Super je!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jako su ti lijepi radovi,a i shabby si odlično savladala.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
uvau kako to lijepo izgleda
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ide to tebi i na namještaju i na sitnijim stvarima. jako su mi lijepi ovi radovi, a prvi pittorico ti je super. moj ni 100-ti neće biti tako dobar. |
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
plavi cvijete radovi su ti jakkkooo lijepi, meni pogotovo morski, a ona rama za sliku je mrak.Imam dva crijepa neobičnog izgleda, ali nisu probušeni, jer se bojim da ne pukne. Ako je ono kod tebe crijep kako si ga probušila???????
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
cvijetiću, radovi su ti super, a sad idem na namještaj da vidim i tu lipost!
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Plavi cvijete, ovo su super radovi...
Bravo
![]() |
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
sada, nisam stavljala slike stvari sa svih strana, kaj bi to isto trebala? ma brijem da ne, vidi se i ovako jel da?
|
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
joj hvala iris i bozica
da...mozda sam se trebala izvjezbati na ovakvim stvarima pa onda prec na namjestaj ali...sada se veselim povratku mojoj pravoj ljubavi, namjestaju da...malo je ovo pauzica :) |
|
![]() |
|
prvi pokusaj podlozaca, koji nije savrseno uspio, svjesna sam ja, ali svakodnevno su u upotrebi pa nikako da ih zavrsim...rubove moram doraditi, ali mi je prvi i zato valjda jako drag :)
prvi macici se vodu bacaju hehehe ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
pa tebi to baš super ide....sve mi je lijepo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
treci...koji moram malo popraviti
![]() |
|
![]() |
|
drugi...
![]() |
|
![]() |
|
ovo je bio moj prvi tanjuric
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |