Kaktusi i sukulenti Vlade Bazikića |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 12 Siječanj 2014 u 10:01 |
lijepo si nam približila ponudu g.Bazikića draga Camellia, ima krasnih primjeraka a mislim da sam čak i vidjela Sedum Aurora na nekim fotkama
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slažem se admine .Mali uzgajivači koji to rade,kao i mi iz ljubavi,rado dijele savjete,informacije,zbirke su i manje,ali nekako ljepše.Bilo bi lijepo kad bi ih bilo još.
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
LIjepo je vidjeti ovaku zbirku kaktusa a još lijepše znati da ima još proizvođaca kao sto su g Čordaš, jer se kod nas uglavnom samo spominje Bešlić. Što je žalosno kad imamo i ovakih malenih dragulja!!!!
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Njegove kaktuse imam priliku vidjeti na facebooku stvarno su krasni.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Imate pravo natalija i mali kaktus.Teško je odoliti,ja sam išla baš zbog ponude koja nije svakidašnja kod nas.Sutra ću staviti slike tih posebnih crassula,bar meni su posebne.U kaktuse se ne razumijem,ali je sve u jako dobrom stanju i bez nametnika.Vidi se da su maženi i paženi.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Natalija,ja kad sam bila kod g,Čordaša,nisam znala gdje i šta da gledam,jednostavno sam sam se izgubila,a nosila sam sa sobom spisak želja i sasvim treće kupila.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
krasno, ja nikad nisam bila u posjeti uzgajivačima
i pitam se kako se odlučiti što ne uzeti, ja bi "i gaće" tamo ostavila ![]() camelia, hvala na slikama |
|
![]() |
|
Evo ti broj 098-855-019,objavljen je na njegovoj stranici Istrakaktus
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
dali netko ima nekakav kontakt broj od gospodina vlade
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja vrlo rijetko gledam sukulente,njih mi je po zimi veliki problem kud smjestiti.
|
|
|
![]() |
|
Hvala ti mali kaktus,sad sam povezala sliku s imenom.Vidjela sam ga u Ludbregu.Samo mislim da on nema u ponudi sukulente.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Camellia,g.Sekelj ima vrlo lijepe kaktuse,imam nekoliko njegovih kupljenih na sajmu od njega.
|
|
|
![]() |
|
Lijepo,mislim da bi se svatko od nas tu rado prošetao!
![]() |
|
|
![]() |
|
Pinus do sada nisam čula za njega,primila na znanje.Da li netko zna kakva je ponuda kod Sekelja?Obzirom da je iz Zagreba vrijedilo bi pogledati.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Gospodin
Vlado Bazikić je zbilja hvale vrijedan kaktusar.
![]() Camellia
hvala ti na postu.
Sad kad već tipkamo
o velikim kaktusarima pitao bi poznaje li tko gospodina Mladen Turčinovića ? |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
I ja kažem "opa" koliko ih ima.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Oooo, ovdje ima puno lijepih bockavaca!
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
"strašno" !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |