Malo domaće atmosfere u raznim nijansama |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 12:28 |
pesa,maca i cvijeće pa i cijela okućnica sve je na svom mjestu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A slikice perunika!
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sve je kod vas lijepo, zeleno, rodno i veselo!!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
zeleno joj što volim zeleno a i šareno .......sve 5 ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Šeflera imaš prekrasan pogled. MM uvijek kaže da traži kuću s pogledom u ništa. pri tome misli na takav pogled kakav imaš ti. Ova brdašca i kućice u daljini pa zelenilo, zelenilo, zelenilo, odmor za oči
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Milina i uživancija.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nemam zamjerke super si to napravila, super slike i sve lijepo napisano kako se šta zove.
Perfektno....
Favoriti.....
![]() |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
joj kak je ovosuper , najviše mi se sviđaju oni krupni plavi cvijetovi neznam kak se zovu , jel mogu ja to dobit imalo pusa svima .
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jooooooooooj ljepote
i mi vama šaljemo ljubac a naročito Fliku :) |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Obzirom da nam atmosferlije pružaju ovako krasne dane, sigurna sam da svi uživate u svojim vrtovima ili parkovima.
Tako se i kod nas uživa na veliko. Prvo dvorište je košeno već dvaput. Drugo je ostalo nepokošeno. Malo nam je gecrknula kosilica pa će sačekati. Sve se zazelenilo. Flik i klupa nestaju u đungli koja raste i buja ![]() Zaista je sve u zelenilu ![]() Tko ne bi uživao! A zujalica ima ove godine straaašno puno , a i kako ne bi kad je već svašta u cvatu! Evo nekih cvjetića koji mirisom i bojom privlaće i zujalice i nas! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ovdje iza skrivaju se čuda. Netom okupana livada i livadno cvijeće. Kišna izmaglica u smiraj dana. Cvijeće kao da svjetli! ![]() ![]() Polje zlatica ![]() ![]() Toliko toga se još sprema procvati! I ovdje će biti svašta uskoro ![]() Božur i vegeta su već prerasli plot koji je napravljen prije 2 tjedna ![]() A evo šta će nas uskoro razveseliti vučjak ![]() kozja krv će mirisom privlačiti bumbare ![]() ukrasni luk ![]() božur ![]() đurđice ![]() perunike ![]() ivančice ![]() maslačka neće nedostajati- već se pobrinuo za sjeme ![]() Definitivno najimpresivnija biljčica u cvatu je jorgovan! Oko njega ima najviše života! Leptiri, pčele, bumbari, MM i ja. Svi njuškamo od cvijeta do cvijeta i upijamo slatke mirise! ![]() ![]() ![]() ![]() Za sada toliko! Svima pusa od MM i mene. A i Flik vam šalje jednu slasnu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Zbilja živite u raju!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pametno, bar ćeš u kući uživati u njima nekoliko dana, a vani bi ih nevrjeme dotuklo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Još u nedjelju su najavljivali pogoršanje vremena i smrzavice pa sam odlučila
ovo ![]() preseliti u ovo ![]() tak da ga snjeg ne povalja i skrati ovim prekrasnim narcisama njihov vijek. Nadam se samo da će, one vani, koje još nisu do kraja propupale preživjeti. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Šarenilo čarapa je baš u redu, u skladu s cvijećem, bravo za tebe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Obzirom na je naslov " malo domaće atmosfere u raznim nijansama" Evo da dočaram s još jednom sličicom!
![]() Ovako se stvaraju planovi za budućnost! Naravno kavica je na stolu s lijeve strane , muzika u pozadini sa lokalnog radija- jer moramo biti u toku događaja! Pa kad iz daljine snimiš situaciju , a u glavi se stvori ideja- hop na nogice lagane- i kreacija u vrtu može započeti! Pa kad se posel završi - malo odmoriš i iz daljine s iste pozicije s koje si prvobitno krenuo sagledaš učinjeno stanje i zadovoljno nastaviš piti kavicu! ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pregledala sam slike i ostala bez riječi....
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Zeznuli me klinci pa promijenili planove, nisam mogla otići malo uživati jer im sad moram napraviti ručak. Spasila si me! Prošetala po vašem imanju, napunila oči zelenilom, uši zvukovima i nekako mi ne pada tako teško ovo sunčeko vani dok sam ja u banani.
Još bu od mene i stihoklepec.
![]() Imam osjećaj da te vaše brege poznam (mislim da sam kao klinka pročitala sve knjige Janka Matka, pisao je o vašem kraju) i uživam u pogledu, uživam u daljini vaših pogleda... Predivno vam je!!!!!!!
M moram opet natipkati: hvala što to dijelite s nama!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ajme blago vama.............
|
|
![]() |
|
Ovo je grunt mojih roditelja! Ima prostora
![]() ![]() Još je u fazi rasta, ali za sada je svašta nešto posađeno! Ima tu i voćki, ljeske, lipa, borovi, cvijeće, trava, krtice, rode, roštiljade!!! I dva motorina s kojima se obilazi imanje - za gradske ljude koji ne znaju hodati! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |