moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 89> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shasha, šta si ti sama radila onaj malč od kore ili si kupila? Ja imam od nedavno tu sjackalicu za granje za malč. Napravila sam punu jednu kašetu ali ne znam da li to tako friško mogu sada rastegnut po vrtu oko cvijeća. Kod tebe mi izgleda kao da je friško i puno veći komadi nego moje. |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
shasha svaka cast
ti si stvarno neumorna svaki put sve ljepse i ljepse slikice ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svaka cast,svidja mi se kako si sredila taj dio vrta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felix ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
super ti je vrt. ona mala žuta biljka koja još cvate se zove sisyrinchium ili mačić.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ovo je super
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Naravno da je i sada tvoj vrt lijep, doduše malo je drugačiji, ali uvijek lijep.Ti možeš uvijek nešto novo dodavati ili mijenjati, ali meni tvoj vrt ostaje uvijek najljepši...
Vidim da je većina biljaka trajnice, da li to znači da tu ostaju i u proljeće, ili će ti opet nešto pasti na pamet do tada??? Da li su to ideje iz te pametne glavice ili si se nečim pomogla???
U svakom slučaju kako god napraviš znam da je doživljaj njime prošetati neponovljiv...jedva čekam...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Jedva čekam slijedeće proljeće i ljeto da vidim tvoje biljke u punom zamahu...bit će prekrasno, već sad se nazire. Pa naravo da hoće...to je shasha!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Zaboravih kako smo rekli da se zove,uglavnom neka krizantema
![]() ciklama koju sam prošle zime kupila uspjela je preživjeti,odnosno dvije su, i sad cvate
![]() opet ne znam kak se zove ovaj cvijetak no cvate cijelo ljeto..i sad još
![]() i to je to.....
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() Sad to ovako nekako izgleda
lijevo i desno od terase
![]() ![]() i tu sam nešto prčkala,to još treba na proljeće završiti.Trebalo mi je još mjesta za biljkice pa sam jedan dio travnjaka prekopala(ovaj panj sam uzela susjedu dok je spremao drva za zimu
![]() ![]() i tu bi bilo,večina čuvarkuća(vidjet će se bolje kad narastu) i nešto seduma
![]() |
|
![]() |
|
U punom je zamahu samo što me kiša zeza.Počnem raditi a ono kiša.Ne jako no dovoljno da me otjera u kuću.I tako svako malo.Radi se,radi,no na rate
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sasha, dugo nam te nema - jel' to akcija rasađivanja, presađivanja, preuređenja i priprema okućnice za zimu krenula?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sasha, probat ću s pampasicom tako na proljeće jer je već 4 godine stara i jako je velika.... Rasađivanje slijedi
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mislim da nemam sliku,Šefi,no povežem je špagom.Ko i pampasicu i čemprese.Tako da joj snijeg ne savije previše listove.Kad je povežem onda u proljeće bude samo pokoji vanjski list onak ofucan a svi ostali su lijepi.Male vežem zato a onu veliku,kaj već drvo ima skoro 50ak cm. nju vežem jer ,ako padne puno snijega,može je strgati.Zato sad ima samo jedan vrh,iala ih je dva no jedan se slomio pod snijegom jedne zime.
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Sasha trebam tvoj savjet u vezi vrtne juke.
Negdje sam pročitala da ju ti zimi vežeš da bi joj na proljeće listovi ljepo stajali! Kako? I imaš li možda fotku? Dunke ![]() |
|
![]() |
|
Gle,trave u stvari sadimo da nam uljepšaju dvorište u jesen i koliko je moguće ,preko zime.Ne znam šta si rekla,jel tvoja cvate ili ne,no kako ona procvate u jesen bilo bi bezveze da je sad režeš.Njen cvijet će ti biti do proljeća a i vlati trave,makar i povezane,lijepo zeleno izgledaju sve do proljeća.Čemu onda rezati
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jel bi joj to smetalo u jesen? da ne bi bilo
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hehehe,Triša
![]() Anaida,ja sam probala izvaditi,tj.prerezati busen,kod razmnožavanja samo ovako bez da je izvadim no nije išlo.Sve sam morala otkopati i nisam je uspjela presjeći nego sam muške morala zvati.Čini mi se čak da su sjekirom cjepali.To je toliko čvrst korjen,tako tvrdo sve,zapetljano da drugačije neide.Bitno da smo uspjeli i da njoj to nije smetalo.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shahsa super je sve i ono za andreu i ono za nas ostale.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
I ja svoju pampasicu tek u proljeće porežem - i to dosta nisko. Jedne sam ju godine previsoko podrezala pa se mučila s novim rastom. Nego, kad se ona rasađuje na proljeće - treba li busen (cijeli korijen) izvaditi iz zemlje sasvim, ili se može nekako u zemlji razdijeliti, pa samo dio korijena preseliti nekuda? |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Kontesa,ja je porežem u proljeće.Preko zime je samo povežem jer je snijeg povije jako.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |