Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monnin dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Monnin dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 27>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 20:55
Danas sam ubrala malo kopiriva i objesila ih naopačke da se suše na tavanu, nek se nađe!
Pokupila malo oraha, koji su popadali, pokosila cijeli travnjak, sakupljala sjemenke kadifice i dragoljuba, pokupila plodove physalisa, ima toga još...bila na fishingu (bljak, jako slabo, vjerojatno zbog pormjene vremena), pa pošto nije bilo ribe za večeru, smazala pola pizze i sad sam mrtva-umorna smile39
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 10:06
Moji imaju neko plitko korijenje, pa nije problem za čupanje, nego mi ih žao...
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 23:00
joj, i meni suncokreti zadaju muke...a drže toliko zemlje s korijenjemConfused
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 22:23
Triša, ima ih! pošalji mi adresu!
Suncokreti su niski, izbace dosta cvjetova koji su puni, bucmasti, jarko žuti!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 22:05
Mona slično sam i ja provela dan, baš je bilo super. Ako imaš nekih neobičnih suncokreta spremi sjeme.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 21:46
Danas cijeli dan čupam ocvale suncokrete i sakupljam uvelo cvijeće...Hier%20klicken!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 22:16
smile107
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 22:11
pretresam po internetu i naletim na ovo...smile89

..nemoram ni reći da ću ovo noćas sanjati!!!!!!!!!

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 20:12
Ja ih uvijek sadim direktno u vrt, do sada se nisu bunile Smile, ali imam u planu ovih dana, kad prestane kiša i malo zatopli, napraviti jedno novo mjesto za lukovice ispred prozora dnevne sobe....nadam se da ću uspjetismile161

Neki dan sam vidjela u OBI-ju u Sk, vrečicu lukovica od 30 komada tulipana za 22 kn!!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 12:56
Dali ćeš saditi direktno u vrt ili u tegle, jer moram i ja
RIJEKA

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 20:01

Čekam, čekam da prestane kiša pa da krenem sa sadnjom lukovica smile161, dobila sam i vrečicu plavog tulipana!

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2008 u 21:39
al si ti vrijedna...odmori malo Smile
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2008 u 21:37
Napravila pekmez od šljiva, maloprije ispekla kolač od sira i ostavila da se hladi za sutra...baš se osječam umorno...smile49
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2008 u 08:56

Danas ću ići (ako nebude padala kiša) pogledati u kakvom su stanju dunje! One su mi isto fine za pekmez i kompot!Hier%20klicken!

S obzirom na vrijeme, ništa od posla vani.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2008 u 08:39
Onda sam ja to tvoj recept prepisala,Monna,i isprobala naravno.Wink
Pričam o ovome od dinja,odličan jesmile78
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2008 u 08:35

Triša, popis biljki koje sam kupila i lukovica stavila sam u temu "malo smo se ponovili"...

Andrea1, mislim da sam stavila recept negdje u "zimnicu", ako nisam, javi pa ti pošaljem!
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 21:29
A, sad sam te pronašla, baš smo jučer pričale na kavi u Zg i nikak se sjetiti tko radi pekmez od dinja!!! Wink

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 21:13
A baš si neka, daj reci što si kupila od biljkica, znaš da smo radoznali kad je bilje u pitanju.
RIJEKA

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 20:04
Danas sam bila na putu, pa usput obavila i "biljni! shoping!
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 21:36

Gotova je marmelada od dinja! Maloprije sam je završila, ali vrijedi truda, prefina je! Sad mi sva kuća miriši na dinje!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.