Seoski vrt u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 21> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo i veselo! Bravo!
Odmah lakše cvijeće raste uz veseljake!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Dogovoreno. Samo ja bih radije pecao ribe iz barke, a ne dirao hobotnice.
![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vidim bilo je super,baš smo nabavili padelu za kotlovinu, pa sada znam tko će za nju biti zadužen na moru u vikendici. samo ti Miha nećeš igradi ping-pong, ali možeš iz barke loviti ribe ili u moru hobotnice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jel se to za zelenim stolom kartala bela?
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nego što da se provodimo. Jedan je život i treba ga uživati non-stop. ![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kosmos stvarno pleni,i ja moj non stop slikam iako imam hrpu slika...
vi se stvarno divno provodite ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uz najljepše čestitke vašem vrtu, uz zamolbu da me uvrstite na "skupljam pa šaljem sjemenje, korijenje, busene, sadnice, reznice" ukoliko takvu listu imate
![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Šefi nije napisala da smo ovaj vikend imali turnir u ping-pongu. Došli nam kumovi i zna se...pala je kotlovina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dok se ona zabavljala sa vatricom i inim stvarima, u podrumu su bile polufinale... ![]() ![]() I to se otegnulo duboko u noć. Naravno, nismo se mogli dogovoriti tko je pobijedio, pa smo pobjednika rješavali za zelenim stolom uz žuju. ![]() ![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Čuvarkuće u panju, cosmos, kana...sve je za pet!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...i meni je cosmos jako lijep, ako niste već neđe pročitale - pokazao se jako izdržljiv jer je preživio ljeto na otoku , istina visina mu je 50 cm, a cvjetovi sitniji nego kod vas....pravi junak....
...Š vrt vam je divan, vazdazelen....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tvoj cosmos je još predivan, a moj ovdje u vikendici odlazi, a u Rijeci slabo cvjeta.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Fuf- mičem prašinu sa naše vrteka! Ovaj mjesec je uglavnom sve ostalo isto kao prošli mjesec. Lješnjaci su pobrani, grožđe pojedeno, kupine u frigu sa šećerom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šefi predivno je, s ovim zimzelenim stablima na pokošenoj livadi, a nožne frajle, spremi sjeme od ovih narančasto žutih, pa ćemo mješati sve boje tako je zanimljivije.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
dobro jutro, Šefi ćudesne prirode, igra boja , divim se tvom i svekrvinom
cviću, pa to samo može pravi cvjetoljubac imati ovakovo lipo i zdravo cviče. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
lijepo je kod tvoje svekrve---skoro kao kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Bili danas kod moje svekrve u viksi, tj. botaničkom
![]() ima frajle koje su prekrasne gledano s desna na ljevo frajlama se boje mijenjaju od ljubičaste do žute, s tim da su u sredini šarene, a na jednoj stabljici (ljevoj) je samo jedan cvijet ljubičasti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kak buju tek iduće godine zgledale nakon ovogodišnjih pčelica?!?!?! |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Baš mi se dopada ideja za prorijediti pogled sa cosmosom!!! Zgodno!
A i panje je baš ![]() |
|
![]() |
|
Koznos je divan, gazanija iz sjemena čudo, a čuvarkuća
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |