Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 34>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 11:29
ajde, ja ću probati pa ću javitiWink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 11:28
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

reci mi, da li na shabby kao podloga prolazi akril u spreju?

Nisam nikad radila podlogu za shabby sa akrilom u spreju.....
ali mislim da ne bi trebao biti problem.....jer na tu " prvu boju " dolazi vosak pa završna boja koju šmirglamo da vidimo onu prvu....
Trebali bi isprobati na nekoj manjoj površini
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 11:21
reci mi, da li na shabby kao podloga prolazi akril u spreju?
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 11:20
smile93
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:46

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:44
Otprilike ovak:

[URL=http://g.imageshack.us/img171/p1060316uu9.jpg/1/
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:42

šmirglaš cijelu površinu?

Uglavnom ne....
Samo one djelove koje želim da mi izgledaju pohabano...većinom bridove predmeta
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:41
šmirglaš cijelu površinu?
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:40
eh, vješti možda i mogu rekonstruirati...al vjerujem da ću i ja jednom biti prisiljena rekonstruirati pa ću i to naučitiSmile
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:40

ja ću se danas okuražiti i probati Shabby po tvojim instrukcijama[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

Samo naprijed
Shabby je super.....i puno lakši za raditi
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:39

auto lak i crackle se daju oprati?????

akrilne obične sam prala i to ne jednom[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />, al ovo nisam ni pomislila da bi išlo dolje

Crackle se da oprati...vjeruj mi

A za auto lak ZNAM da se ne može

Ali može se sve rekonstruirati

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:34
ja ću se danas okuražiti i probati Shabby po tvojim instrukcijamaWink
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:32

ma nije on problem, već ovaj završni lak...on mi se na dva tanjura zalijepio kad sam tanjur okrenula i postavila kako bi trebao stajati...
onda, npr. na jednom kraju mi je intenzivnija boja u ćošku i sl.

A zvršni !
Ja uglavnom koristim kao završnu fazu auto lakove ( srebrni i zlatni ) i njih sušim vani ( na zraku ) po par sati.....
Zadnji tanjur koji sam raadila sa crnom akrilnom bojom u spreju...osušio mi se jako brzo...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:31

auto lak i crackle se daju oprati?????

akrilne obične sam prala i to ne jednomWink, al ovo nisam ni pomislila da bi išlo dolje
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:28
ma nije on problem, već ovaj završni lak...on mi se na dva tanjura zalijepio kad sam tanjur okrenula i postavila kako bi trebao stajati...
onda, npr. na jednom kraju mi je intenzivnija boja u ćošku i sl.
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:27

ajde, bar nisam jedina perfekcionista[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" /> samo je problem što se više ne možeš vratiti i popravljati[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley19.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Cry" />

Kak misliš, ne može se popravljati
Sve se da popravitri....ak nikak drugačije, pod pipom
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:26

a da ne kažem kako mi digo živac lak koji se tako sporo suši da se na kraju zalijepi />

Kad mi se žuri, ja lak za raspucavanje obavezno sušim fenom
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:26
ajde, bar nisam jedina perfekcionistaWink samo je problem što se više ne možeš vratiti i popravljatiCry
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:25

hvala, al ja nisam baš 100% zadovoljna...ima greškica[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley6.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Unhappy" />

A kaj misliš da sam ja uvijek zadovoljna svojim uradcima

Svakome nađem bar jednu greškicu
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:23
hvala, al ja nisam baš 100% zadovoljna...ima greškicaUnhappy
a da ne kažem kako mi digo živac lak koji se tako sporo suši da se na kraju zalijepiAngry
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.