moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 86878889> |
Korisnik | |
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ok Nina,uslikat ću |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
nemoj te me držati za rijeć, meni izgleda kao phlox, što ne znači da je istina.
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
meni izgleda da je super. možeš li mi molim te uslikati samo njega, malo uvećano, da bolje vidim, pa da ga potražim kod nas. ne mogu ti reći kako mi se svidio na tvojim slikama
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Tražila sam forum di je Administrator rekao kako se to zove,i On veli Phlox,ja vjerujem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
to je trajnica, niska puzava, zar ne?
|
|
![]() |
|
Nina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
ne znam, ali meni se sviđa ovako kako izgleda na slikama, a zanima me što je ono , prelijepo rozo i lila iscvjetalo uz bijelu ogradu?
|
|
![]() |
|
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Ako je ovo nered
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nina,sve sama radim.Svake godine nešto selim da nebude isto(kao da nemam dosta posla i bez toga)i stalno mi nešto još fali
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
čista desetka!!!! je li ti netko pomaže u uređivanju i održavanju ili ti to sama činiš, mislim ima tu posla da sve ovako lijepo izgleda
|
|
![]() |
|
morat ću preko dana slikati
![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao shasha - 22 Travanj 2007 u 21:02 |
|
![]() |
|
![]() ![]() Ažurirao shasha - 22 Travanj 2007 u 21:02 |
|
![]() |
|
A ne ne ne...to su stare slike.Sad ću ja večerašnje ubaciti.Malo sam ja to okrenula a nisam prije stigla slikati(možda i koju dnevnu jednom ubacim).E sad mi vi trebate,da mi velite šta tu fali!?!
![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Sve pohvale na vrtu!!!Kombinacije malih grmića i ukrasnog kamenja su
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
vauuuuuuuuu tek sad sam vidjela
jako lijepo svaka cast ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Shasha zaista je prelijepo. Vidi se da je uloženo puno truda da se napravi ovako nešto
![]() |
|
![]() |
|
shasha izvini ali ne mogu nikako da ti otvorim slike
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Ažurirao shasha - 08 Svibanj 2007 u 23:40 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 86878889> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |