Seoski vrt u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 21> |
Korisnik | |
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dok traje gablec na poslu evo slikica jučerašnjeg babljeg ljeta u mom dvorištu.
Nakon jutarnje magle u jednom trenutku se nebo zacrnilo, i sve je podsjećalo na film A. Hitckoka,"Ptice"!!! A zvuk- brrrrrrrrr ![]() ![]() ![]() ![]() Oni koji još nisu pobrali grozdje mislim da ga ni nebuju imali! Čvorci su bili u napadu! ![]() Obožavam jesenje boje obasjane suncem! Lozica je pocrvenila-žutila-smeđila ![]() ![]() Više ga nema ![]() ![]() ![]() ![]() nisam ni skužila kam je otišla- skroz kod suseda! Kad god vidim plavo sjetim se Triše! Evo Triša jedna cikorija za tebe! ![]() I malo kruškica za Franjičinu KM ![]() ![]() ![]() ![]() Ostaci rose ili magle ![]() ![]() A trubica otvorila još tri cvijeta ![]() ![]() I naravno pobjednik dana je ![]() ![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kikina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 157 |
slike su prekrasne,svaka čast,ali neznam zašto mi je kotlovina zapela za oko.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divne slike!
|
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
i mene fascinira ustvari hipnotizira
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Prekrasne slikice!
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Joj što volim ove suncem obasjane dane! Odmah mi je sve svjetlije!
Evo kako se dalije vesele suncu ![]() i ovaj ukrasni slak izvire u želji da ga još malo obasja ![]() A ujutro kad krećem na posao sunce lagano pokazuje glavicu prema kuruzi i šumi ![]() I onda se pokaže u punom sjaju ![]() A ovo sam jutros morala slikati. Elektrana prilikom izlaska. Koliko energije bi se dobilo za ovakvih dana. Obnovljiva energija - da se čovjek zamisli ![]() A ovo sam morala slikati na povratku s posla. Zlatna boja kuruze. ![]() Možda nemate taj dojam preko fotića, ali ona je meni zbilja djelovala zlatno! |
|
Tu se igramo
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
a što da kažem,ostao sam bez teksta.samo kad bi nekako mogla staviti na forum i miris.mljac...mljac
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
reci su suvisne
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
šefi,kod tebe se uvijek vidi lijepih stvari
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja tvoje su slike uvijek predivne, a ona s psom i macom je
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasne fotke
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Sa riječima ili bez slikice koje podijeliš s nama su uvijek
![]() |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
PRELIJEPO!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sunce, sunce sunce! Mora se ovjekovječiti ovakav prekrasan jesenski dan!
Niš nebum pisala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tu se igramo
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
bok, aster je krasan, a moren ga i sada posaditi tj drzati vanka, pozzzzzz
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Nije mi baš uspjela kotlovina jer mi je premali tanjur- moramo kupiti malo veći!
Aster je trajnica i širi se ko šašav, a dobra stvar je kaj ispod njega ne raste dračevina kolko je gust pa nemoram pljeviti! |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Šefi, pa ti tu kotlovinu rasturaš čini mi se!!!!
A vrt ti je prelijep, da li su ovi asteri trajnice???
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Prava jesen, još samo fali;
- kesteni pečeni vrući....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Slike šipka su prekrasne, a aster je sami cvijet-lišće mu se i ne vidi. Ovog imam i ja a bio bi mi draži onaj plaviji-naravno.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Furt smo u nekoj gužvi, ali danas sam našla 5 minuta za šetnju po vrtu! Jesen je stigla. Ima još cvijeća i trava je još uvijek zelena, ali drveće prepoznaje jesen pa je lišće počelo žutjeti!
![]() ![]() ![]() za njega više nemam riječi ![]() a i one su neumorne ![]() ![]() A plodova ko u prići ![]() ![]() A sad je vrijeme astera. ![]() ovo im je prva godina kod mene! taman sam htjela slikati kruške i jabuke i ostale jesenje plodove kad je fotić gecrknul! Sutra ujutro bum lovila rosu (ak je bu bilo!) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |