Monnin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 27> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Franjica, čekaj dok namjestim frizuru, pa skačem u cvjetnu gredicu!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Čestitam ti na 500. postu, napuni baterije i daj da te netko fotka u novim gredicama spemnim za proljeće, ha, ha, za nagradu za vrijedne ruke dopuštamo ti da nam staviš svoju fotkicu!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Posadila jučer još 10-tak lukovica tulipana, taman da popunim jednu prazninu na gredici.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vidim da se i znoj brisao, ali kućica neće pobjeći, već ćemo mi dočekati slikice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Eto, napokon da malo predahnem večeras....sad sam završila s poslom.
Danas bila malo u berbi kestenja na brzinu, maloprije završila kesten-pire (mljac, mljac) i kolač (ledeno nebo).
Napravila (tj. nekako sam iskemijala) kućicu za ptice od otpadnog dveta, prelakirala, još se suši....
.....e da, taman kad trebam pofotkati moje uratke, krepaju mi baterije u fotiću...pa ništa još par dana od slikica dok ih ne kupim!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
takav sam dan ja imala danas,zato sam i zadovoljna
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Monna, svaka čast. Obožavam čitat što rade strastveni vrtlari, poput tebe. Jedva čekam fotke!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ovo se zove dobro iskorišten dan! (i dobra podloga za dobar san
![]() |
|
![]() |
|
Danas sam se stvarno naradila!! Jedva tipkam. Prekopala dio travnjaka, postavila rubnjake (uz malu mušku pomoć), poslije vozila prosijani kompost (kojeg sam "uzgajala" i prošle godine, ali na hrpi, na novu gredicu za cvijeće. Kompost je ispao super, baš onako kako treba. E onda je došao najbolji dio: sadnja lukovica koje sam uspjela sakupiti do sada!
Eto, više nisam imala snage za fotkanje, ali ću sutra!
Sad se osjećam umorno, ali sretno!!!Spavat ću kao hrčak!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mona gdje ti crpiš energiju -
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svaka cast monna-1!
|
|
![]() |
|
Posadila biljčice koje su stigle od Manči! Hvala još jednom! Posadila par grančica žalosne vrbe i isplela ih u pletenicu, kuhala, čistila, još pomogla susjedu brati kukuruz! baš me ide danas!!!
![]() |
|
![]() |
|
Malo čistila danas po dvorišti, ima latica , lišća, grančica...pa sve na kompost. Sakupljala sjemenke, presadila neke biljke, večras pakirala sjemenke za slanje...
|
|
![]() |
|
i kod mene je bio takav dan...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kod mene je bez kise
![]() |
|
![]() |
|
Opet me kiša preduhtrila
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
E pa da si bliže mogla si jesti ribe samnom. Unuk ulovio jučer, frigane jutros u Rijeci, a jela ih večaras u Skradniku u vikendici, onako s peršinom i češnjakom i maskinovim uljem.
Idem ti poslati adresu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |