Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 144145146147148 150>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2008 u 22:02
ruze su predivne!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2008 u 21:06
hvala ti,to je samo dio- eći dio mi se ne da stavljati ili budem napravila zajedničke fotografije Smile
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2008 u 20:50
A ova ruža Scentimental, pa Bomarea, pa Duranta repens, pa Clerodendrum ungandense NEMAM RIJEČI! SVE je predivno! Pedeset puta sam sve pregledala.
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2008 u 20:47
Jaoj Hana pa šta nam radiš??! Fatka kad vidi brugmansije ima da poludi!! Ludilo!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2008 u 20:12
Evo,dodala sam nazive
Na vrh
Jelena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2008 u 18:52
hana,ne znam kaj da ti velim?...prelijepo,prekrasno!!!

ajd,ak imaš vremena samo napiši pored svake ruže ime tak da se znam snači a i ovo ostalo cvijeće je neko meni nepoznato....

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2008 u 18:33
slike su sa neta da ne bi bilo zabune,moje su sadnice ruža i sjeme ostalog ovdje prikazanog
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2008 u 18:32
moje nove biljke i jaaaakko mali dio sjemena

adenium

Michelangelo

Melody parfem

heritage

Henri Matisse

Duftzauber

Chartreuse de Parme

Duftrausch

Double deligt

Coral Down

Blue magenta

Baron Girod

Abraham Darby

Polka

Brugmansije

Bomarea

Mme Isaac Pereire

Nostalgie

Parade

Paradise

Paul Neyron

Scentimental

Selago serata

Eden rose- stablašica

Pasiflora Temptation

Adenium

adenium

adenium

adenium

adenium

Solandra maxima-tropska penjačica

Clerodendrum ungandense

Duranta repens

Thunbergia grandiflora

Nyctantes arbor tristis

Brugmansija

aloa poliphylla

Concerto 94 dvije obične ruže i jedna takva stablašica

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2008 u 16:03
eto vidiš smile106

hvala na pohvalama
Na vrh
Fermina-Daza View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1594
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2008 u 22:01
Prekrasno ti je cvijeće , hana.smile64
Ruže su ti 5+.Mi ovdje nikad ne možemo imati takve ruže osim, možda u 4.-5. mjesecu.
Sad vidim da će moja Podranea doći u prave ruke.To me veseli.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 18:00
Triša ono sitno plavo nije felicija nego brahiskoma,tak da ti ne mogu pomoći. A za ono bijelo-plavo moram pogledati,ali mislim da je neko jednogodišnje
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2008 u 19:10
Hana vidim da imaš feliciu - danas sam je kupila, pa me zanima nešto više o toj biljci, otvorila sam temu u vrtnom cvijeću, pa te molim da napišeš nešto o njoj,prekrasna je.
Isto te molim ako je ikako moguće imaš neki plavo-bijeli cvjet - nemam pojma što je, objasni malo, a ako imaš sjemenki molim te za nekoliko.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2008 u 15:37
hvala ti Dada smile78
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 21:57
Cvijeće kao da je iz kataloga!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 16:23
Originalno poslano od člana anagalis anagalis napisao:

Cvijeće je fantastično, i ja sam ljubitelj plavog.
A suncokret je smile93, i ja sam ih imala, kupila sjeme ukrasnog, ali je narasta do 2 m. Očekivala sam ovakvog kao tvoj (čini mi se da je nizak).

suncokret ima oko metar,sjeme je preko neta kupljeno
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 16:22
Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Passiflora je prelijepa..i ja imam jednu ali ne ovakvu..Gdje si nabavila ovu vrstu?Tongue
Hvala ti Unaprijed!!

dobila sam reznicu od jedne kolegice sa drugog foruma,iz Rijeke
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:23
Passiflora... Divota!!! Ja dobila svoju pa se nadam da će radosna rasti u mom vrtu. A Suzili je prekokrasna također, nju nemam i sve više za njom žudim...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2008 u 13:18
Hana  predivno je,a pasiflora je super.smile64
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2008 u 10:52
Suncokret mi je Hier%20klicken! baš krasne boje..i suzi  je prelijepa, ma sve mi je za 10!
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2008 u 10:03
Go Hana,Go!Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 144145146147148 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.