moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 143144145146147 150> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hana ovu Ferrariu moram imati - objasnit ćeš mi na pp kako ću nešto naručiti preko neta, da sada tu nešto ne reklamiramo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Jel možeš staviti link te stranice sa koje si kupovala i jesu cijene pristupačne?
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
preko neta večinom
|
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Hana gdje naručuješ tako divne biljke?
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Triša bez brige,ruže već rastu a plave pasiflore su dvije nikle za sad valjda budu i ostale,a ima ih još sedam vrsta i četiri koje sam dobila a kolegica nije znala koje su jer su joj se pomiješale etikete kad je sijala
![]() |
|
![]() |
|
nove investicije - sjeme i rizomi SLIKE SU sa NETA
geranium harveyi
![]() ferraria
![]() lewisia cotiledon
![]() alonsoa pink beauty
![]() asperula orientalis
![]() campanula vidali
![]() campanula incurva
![]() clytostoma-tropska penjačica
![]() drosantemum
![]() ferraria druga vrsta
![]() ljubica varijegirana
![]() roscoea krem
![]() roscoea ljubičasta
![]() digitalis ane radetzky
![]() tanacetum niveum
![]() penstemon lila frost
![]() geranium bill wallis
![]() wahlenbergia - zvončić nekakv
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hana nadam se da će slike tvog cvijeća biti upravo ovakve kakve si nam skinula s neta, a ako ti uspije plava pasiflora, povući ću iz Rijeke, po reznicu, sjeme i li bilo što od nje.
Isto tako ona aloa, koja sliči čuvarkući je mrak. Ruže - kraljice cvijeća su ipak najljepši izbor, valjda će sve uspjeti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hvala Spring
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Predivan šareni vrt..
Hana imaš zlatne ruke!! ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Pratim te!!!
|
|
![]() |
|
sad me
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hana - pa ti imaš cvijeća više nego ja i pol mog malog sela!! Eksponiraj se ti nama samo, hoćemo mi i tebe i tvoje "neuređeno" dvorište
![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hvala ti puno,ja nisam puno eksponirana jer nemam uređeno dvorište (još) pa niti ne stavljam slike u "širem kadru" tak da puno ljudi ne zna
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hana, ne znam kako do sada nisam bila u tvom vrtu???
U svakom slučaju vraćala sam se dva puta sve pogledati, jer nisam mogla vjerovati kako lijepo cvijeće imaš!!!!
Već su ti svi uputili komplimente, pa se ne želim ponavljati...
Ali ovo je fenomenalno!!!
Sve je prelijepo ali plumbago i duftzauber ruža su mi favoriti!!!
Uživaj u svome cvijeću a i mi ćemo s tobom uživati!!!
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam svima
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Čuj, ja bum došla k tebi past oči kad ti sve to procvate
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Hana - kad sam došla do polovice tvog posta trebala sam se vratiti natrag na početne slike jer sam mislila da sanjam!! Pa onda dalje, pa opet ispočetka - svu si me zbunila
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hana, gledala sam i tvoje ranije slike- ŽENO, pa ti živiš u nekom vrtu iz snova! Prava si "cvjetna dama"! Svaka čast, imaš cvijeće za 10!
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
super,hvala ti ...prekrasne su ti ruže....super mi je ova Bomarea...nisam se nikad susrela s tim....može malo više o njoj...kolika naraste,kako se rasađuje,kako da je se dočepam?
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bolje da ti ne znam adresu, mjesečar sam i noću se svašta događa.
![]() Gdje si nabavila sve te ruže? ![]() Imam pitanjce o osteospermumu. Cijelo ljeto je rastao, cvjet su bili neki suhe grančice, sad nakon mraza je dao 3 cvijeta i daj Bože da preživi do proljeća. Zanima me zašto nije cvjetao kao tvoj, treba li ga nešto specijalno đubriti? Cijelo vrijeme je bio na suncu. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 143144145146147 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |