Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 143144145146147 150>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2008 u 21:45
Hana ovu Ferrariu moram imati - objasnit ćeš mi na pp kako ću nešto naručiti preko neta, da sada tu nešto ne reklamiramo.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2008 u 21:44
Jel možeš staviti link te stranice sa koje si kupovala i jesu cijene pristupačne?
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2008 u 21:43
preko neta večinom
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2008 u 21:41
Hana gdje naručuješ tako divne biljke?
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2008 u 21:16
Triša bez brige,ruže već rastu a plave pasiflore su dvije nikle za sad valjda budu i ostale,a ima ih još sedam vrsta i četiri koje sam dobila a kolegica nije znala koje su jer su joj se pomiješale etikete kad je sijalaLOL
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2008 u 21:06
nove investicije - sjeme i rizomi SLIKE SU sa NETA

geranium harveyi

ferraria

lewisia cotiledon

alonsoa pink beauty

asperula orientalis

campanula vidali

campanula incurva

clytostoma-tropska penjačica

drosantemum

ferraria druga vrsta

ljubica varijegirana

roscoea krem

roscoea ljubičasta

digitalis ane radetzky

tanacetum niveum

penstemon lila frost

geranium bill wallis

wahlenbergia - zvončić nekakv
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2008 u 21:05
Hana nadam se da će slike tvog cvijeća biti upravo ovakve kakve si nam skinula s neta, a ako ti uspije plava pasiflora, povući ću iz Rijeke, po reznicu, sjeme i li bilo što od nje.
Isto tako ona aloa, koja sliči čuvarkući je mrak. Ruže - kraljice cvijeća su ipak najljepši izbor, valjda će sve uspjeti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2008 u 20:42
hvala Spring
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2008 u 19:48
Predivan šareni vrt.. 
Hana imaš zlatne ruke!!Clap

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2008 u 09:21
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

hvala ti puno,ja nisam puno eksponirana jer nemam uređeno dvorište (još) pa niti ne stavljam slike u "širem kadru" tak da puno ljudi ne zna Wink da imam jako puno cvijeća a i dosta neobičnog. Eto,možda sad navratiš više puta....

smile93
Pratim te!!!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 18:14
sad me EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed hvala Anaida,ali ti imaš jako lijepo cvijeće i puno mjesta,što je najvažnije Heart
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 17:41
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

hvala ti puno,ja nisam puno eksponirana jer nemam uređeno dvorište (još) pa niti ne stavljam slike u "širem kadru" tak da puno ljudi ne zna Wink da imam jako puno cvijeća a i dosta neobičnog. Eto,možda sad navratiš više puta....

Hana - pa ti imaš cvijeća više nego ja i pol mog malog sela!! Eksponiraj se ti nama samo, hoćemo mi i tebe i tvoje "neuređeno" dvorište SmileSmileHeart
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 15:13
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 12:30
Hana, ne znam kako do sada nisam bila u tvom vrtu???
U svakom slučaju vraćala sam se dva puta sve pogledati, jer nisam mogla vjerovati kako lijepo cvijeće imaš!!!!
Već su ti svi uputili komplimente, pa se ne želim ponavljati...
Ali ovo je fenomenalno!!!

Sve je prelijepo ali plumbago i duftzauber ruža su mi favoriti!!!
Uživaj u svome cvijeću a i mi ćemo s tobom uživati!!!smile141
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2008 u 15:28
hvala vam svima smile79 da to su nove biljkice. Kuća baš ne izgeda još kao raj jer je sve u fazi sijanja i nicanja a ruže su kupljene kod rasadnika Virag u Ludbregu. Bomarea je tropska penjačica,imam tek sjeme pa ako nikne onda budemo znali malo bolje kako uspjeva kod nas,i za mene je nova
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2008 u 00:21
Čuj, ja bum došla k tebi past oči kad ti sve to procvateTongue (a pasla sam oči već na slikamaLOL).
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2008 u 12:51
Draga Hana - kad sam došla do polovice tvog posta trebala sam se vratiti natrag na početne slike jer sam mislila da sanjam!! Pa onda dalje, pa opet ispočetka - svu si me zbunila ConfusedConfused - to je sve cvijeće koje ti imaš!!??? Točnije, to je tek NOVO cvijeće koje imaš, jer znam kakve si nam divne slikice već poklanjala... Joooooj, blago li si ga tebi!!!! Pa gdje nam živiš, draga Hana, kako izgleda tvoj cvjetni taj - slikice, puno, tvojih, molim, molim....
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2008 u 12:24
Hana, gledala sam i tvoje ranije slike- ŽENO, pa ti živiš u nekom vrtu iz snova! Prava si "cvjetna dama"! Svaka čast, imaš cvijeće za 10!
Na vrh
Jelena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2008 u 00:49
super,hvala ti ...prekrasne su ti ruže....super mi je ova Bomarea...nisam se nikad susrela s tim....može malo više o njoj...kolika naraste,kako se rasađuje,kako da je se dočepam?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2008 u 23:49
Bolje da ti ne znam adresu, mjesečar sam i noću se svašta događa.Embarrassed
Gdje si nabavila sve te ruže?smile64
Imam pitanjce o osteospermumu. Cijelo ljeto je rastao, cvjet su bili neki suhe grančice, sad nakon mraza je dao 3 cvijeta i daj Bože da preživi do proljeća.
Zanima me zašto nije cvjetao kao tvoj, treba li ga nešto specijalno đubriti? Cijelo vrijeme je bio na suncu.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 143144145146147 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,609 sekundi.