moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 150> |
Korisnik | |
Felix ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jako, jako zanimljivo. Imaš jako ljepe i neobične biljke, neke su prava rjetkost u našim vrtovima. da bar ja imam smisla za uzgoj bilja iz sjemena......
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ma neee, to ti ja posijem pa višak podijelim.Bolje nego da propadne
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hana, pa ako ovako nastaviš sa sjemenjem tebi ne gine otvaranje rasadnika !
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo ti otvori dnevnik, nije to samo zbog nas, već zbog sebe. Ja sada nekada znam prelistati pa gledam kad sam nešto posijala ili posadila i kako je izgledalo dvorište kad je bilo pusto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
je treba mi godišnji
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hana, dobro si se natovarila, kad počmeš sijati trebat će ti godišnji odmor. Sreća pto sam u penziji, jer bi i ja morala uzeti godišnji.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
malo mojih ljubica - da Rose vidi kakve bude dobila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jedan dio sjemena za iduću godinu - ono bez slike nisam ni stavljala,a da ne velim koliko imam od vas-hvala vam svima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala cure!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasno... Raznoliko, posebno, drukčije.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hana ovo je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša pa naravno da budeš! Pa nije sjeme baš tak skupo ( feraria- 10 sjemenki --> 25 Randa--> ili protuvrijednost od 26kn ( na bidorbuy-u S.Africa)
|
|
![]() |
|
Daj ovo je čudesno, vraćala sam se sto puta na tvoje slike, božanstveno, cijena - ha - kakva je takva je - nešto si budem mogla sigurno priuštiti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
hvala Rose
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nemam rijeci,sve je predivno!
![]() |
|
![]() |
|
a čuj Kontesa,tu i tamo budeš ih ipak malo zalijala barem-može?
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
haaanaaa jel se ja mogu preseliti u tvoje dvorište?
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Hvala Hana
![]() |
|
![]() |
|
linkove stavim sutra jer sad idem doma sa posla pa ne stignem, cijene su svakome relativna stvar (što je nekom skupo drugome nije itd),uglavnom sve mi je do sad stiglo bez problema. Triša može ali sutra iza 15h,važi?
|
|
![]() |
|
jesam se sad "zlijala" ako hočeš stranice onda ovak:
b-t-world-seed, ebay, molles seeds,thompson&morgan,plantworld seed itd.....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |