moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889> |
Korisnik | |
Nina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nisam znala to za đurđice, ja ih nemam, ali ima ih moja mama.
ali što mene taj phlox zanima, još nešto o njemu čitala i na internetu, ali ga ovdje kod nas nema kao ni ostosperuma koji mi se također sviđa.
ja još čekam koji dan da mi procvjeta jedno lijepo cvijeće za koje ne znam kako se zove, a nisam ga primjetila ni ovdje na forumu da ga netko spominje. imam ga nekolike godine, imena mu ne znam, ali je za održavanje jako zgodan i cvjeta cijelo ljeto.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Fotke su prva liga, samo nemoj grickati đurđice da ti ne naškode, jer su i ljekovite ali i otrovne :) |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Shasha
![]() |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Shasha prekrasno, sad se pitam ima li koji cvijet a da ga ti nemaš,
imaš zastupljene gotovo sve vrste cvijeća, predivno
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
..i malo bijeloga
![]() pa phlox visoki...
![]() Ažurirao shasha - 08 Svibanj 2007 u 23:44 |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
kad ne znam kud da stavim slike onda ih na taj post bacim.
![]() moje đurđice
![]() i još nešto...
![]() Ažurirao shasha - 08 Svibanj 2007 u 23:42 |
|
![]() |
|
Hvala Vam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
flora ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 211 |
Shasa stvarno prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Nina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
moram priznati da ja svaki put kad posjećujem forum, prvo provjerim ima li,shasha, tvojih novih slika da malo uživam, i onda nastavim dalje pregledavati.
hvala ti što tu ljepotu dijeliš s nama
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
shasha preeeeeeeeeelijepo svaka cast
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Shasha
![]() ![]() |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
sjajno Shasha,
![]() ![]() ![]() na djelu je vidljiva i ljubav i rad
|
|
![]() |
|
samo da mi se malo prošetati i uživati u toj ljepoti
|
|
![]() |
|
PREKRASNO!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovako to sad(danas) izgleda,samo još da malo više počne cvasti
![]() Ažurirao shasha - 24 Travanj 2007 u 22:30 |
|
![]() |
|
Gledala sam sad po netu i mislim(ali samo mislim) da je imam.Istina samo jednu boju ali zanimljiva biljka ,Flora hvala.Potrudit ću se da ih nabavim u više boja
![]() |
|
![]() |
|
flora ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 211 |
Meni ti se sviđaju gazanije, izdržljive su na suncu i vesele u svojim raznim bojama, jedino možda neke smeta što se cvijet predvečer zatvara.
|
|
![]() |
|
Ajme,a koje nisu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vrt ti je prekrasan i mislim da ne fali ama baš ništa...
A koje cvjetnice su aktualne po ljeti? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |