Silvekin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 47> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ta zaraza mi se puno dopada
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Znam i ja nešto cvjetoljubica, ali je problem kad se spomene komp i forum. Interesantno nisu to glupe i nepismene žene, ali reagiraju kao da im ponudim špijunažu. Nije to za mene, ne razumijem se ja u kompjutere, nisam ja za tehniku. A zna uključiti veš mašinu i snimanje filmova sa TV-a. A forum je strašno zlo (kao pune iskustva me savjetuju) jer se tamo naleti na kojekoga, ljudi se lažno predstavljaju, i netko bi me mogao koknuti. Ispada da sam glupača koja nema kriterija. Uh, baš me ljute.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Polako, doći će cvjetoljupci sami do foruma, ako ta ljubav potraje
![]() Silvek, kao i uvijek, neumorna! Mogu samo zamišljati njen vrt iduće godine!
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Mislila sam da sam gotova s radovima na vrtu za ovu godinu, baš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kao da vidim sebe...citavu zimu imamo pred sobom za ljencarenje,tako da koristim ovo divno vreme da premestam po vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ustvari ja stalno mislim da neću niti po zimi prestati nešto raditi u vrtu, osim kad bude ispod nule, a to je kod mene vrlo rjetko.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
blago tebi Trisa...
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Danas je bio jedan od navodno posljednjih toplih dana ove godine
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unjela sam nutra i sve tikve, a svi preostali teglini čekaju pod nadstrešnicom da ih sutra odnesemo na tavan. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
vrijedna si bila
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
SilveK vidim da si se naradila,al znam da si i zadovoljna
![]() |
|
![]() |
|
Danas sam konačno pospremila sve tegline na tavan, pomogao mi je otac jer MM radi poslijepodne ovaj tjedan, a kako ne mogu to sama po ljestvama, uskočio mi otac na pomoć. Nisam stigla sve to porazmjestiti, ali glavno da više nije vani, jer temperature idu u minus. Pospremila i crnu rotkvu u podrum, MM mi je pripremio kutak s pijeskom u podrumu. Jedino mi je preostao peršin, koji zapravo i može prezimiti na vrtu, ali nažalost ne ako ga se dočepaju voluharice
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo čujem dosta je mjesta u minusu jutros, čak je i kod mene u Rijeci +3, pa dobro da si to uspjela pospremiti, jer što bi mi bez tvojih biljkica.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
bravo Silvek i ja sam se nanosila ovih dana tegli ko idiot ali ne žalim,a tek dogodine.... jadni MPS jer je MM večinu vremena na poslu pa njega upregnem- mislim nema smisla da misli kak mrkva raste u sanduku a krumpir u vrečici u dučanu a i mora znati kak se radi sa "motikantom"
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
Danas sam imala završne radove: "upakirala" sam dalije u kante i kutiju, ipak na tavanu, stavila sam im malo vlažnog pijeska jer su ove manje već počele dehidrirati, ove zime budem bolje pazila na njih. Sve tegle su na tavanu, neke u spavaćoj sobi, ostići, pelargonije i tikve u "mačjoj" sobi....konačno sve gotovo. Sad čekam proljeće
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
šta je mačja soba? e da,jel treba gomolje dalija spremljene u pijesak poprskati po zimi ili nekaj?
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Dalije su mi prošle godine dosta dehidrirale, zato budem ih bolje nadgledavala ove godine, a i pročitala sam tu da ih treba poprskati kad dehidriraju....zato sam manje gomolje još i prekrila pijeskom, budem pratila. |
|
![]() |
|
"mačja soba" - umrla sam od smijeha, ja živim u 30 kvadrata, a ona ima "mačju sobu"
![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK zar semenke nisu jos stigle?
|
|
![]() |
|
Nisu, gioiaa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |