Gomoljasta Begonija - Begonia sp. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 12131415> |
Korisnik | |
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidjela Shasha kako se Hani umiljavam, pa ono odradi i drugoga. Znaš kak se kaže : "vidla žaba...."
Pa onda ja to ovako; Admine ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
baš ti je krasna boja
|
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
hvala Donata
![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Begonija semperflorens je jednogodišnja biljka i često se uzgajaju iz sjemena, ali ako je sorta tvoje begonije dobra lako će se dobiti reznice, one će pustiti korijen čak i u vodi.. Ako je kod vas temperatura niža od 20 stup. čak bi se i dalo krenuti u akciju...U svakom slučaju probaj.... ![]() Ažurirao Donata - 04 Rujan 2007 u 17:16 |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
![]() |
|
moja begonija je roza i raste dosta u visinu
Kako je mogu razmnožiti i kada to radim?
|
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Zanima me dal one mogu ostati preko zime u zemlji ili ih moram vaditi?
|
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
nemam nazalost
![]() |
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Ako imaš istočni prozor, tamo možeš staviti i pelargonije i bacope.
|
|
![]() |
|
Ma bed je kaj su mi sa pelargonijama i bacopama u onim dugackim plasticnim zardinjerima na prozoru pa ih ne mogu maknuti,jedino presaditi.
|
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Stavi ih na istočni ili sjeverni prozor i bude im tamo O.K.
|
|
![]() |
|
Ja sam ih ove godine isto nesto zasadila ali jako kasno pa sam mislila da su mi zbog toga tako slabe a sad vidim da ne smiju biti na direktnom suncu a moje jesu.Uglavnom sad nisam ziher dal da ih opet presadujem u sjenu (sa petunijama su na prozoru) ili da ih ostavim sad do jeseni
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ajde hvala Kika,ja već snosim krivicu što je Dini odapela lavanda(iako stvarno ne znam kak je to uspjela izvesti)
![]() |
|
![]() |
|
Nema frke, snosim krivicu osim ako ne uginu od vlage.
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nemoj se meni zahvaljivati ja samo velim kako bi to moglo biti.Zahvali se Kiki,ona veli da to tako može(ak ne uspiješ nek bude ona kriva)
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
budem probala
hvala shasha |
|
![]() |
|
Poslušaj Shashu i sačuvaj gomolje do proljeća.
|
|
![]() |
|
U iščekivanju nekog ko zna nešto o begonijama, da ja nekaj velim
![]() Dina,pa begonije imaju gomolje koji se mogu izvaditi iz zemlje i u proljeće posaditi?!!! Tako ne zauzimaju mjesta puno a na proljeće ju imaš.E da,negdje sam pročitala da se begonije mogu pelcati,ono otkineš grančicu i zapelcaš
![]() A sad dajem riječ znalcima
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
nadam se Donata
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Dina sjeti se one dicentre-srdašca...naumila je krenuti i sad je već pravi mali grm...
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 12131415> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |