Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vrtna bajka-dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vrtna bajka-dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 14:51
Evo mog krasotana Pierisia (valjda se tak kaže ).
Ja sam si ga zasadila tu gdje jesam, pa kak Bog da.
Ak se uništi budem si kupila drugog i zasadit ću ga u kiselo tlo.Sad mi ovaj baš tu paše gdje je.

mačuhice

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 09:11
sad ce ti biti zanimljivije
tacno je da pieris voli kiselo zemljiste...jedva cekam da vidim sliku
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 22:30
Pa vidiš kako je dobro imati dnevnik. Odmah si nam bliža, a tako na neki način zavirujemo u tvoj vrt i kuću, pa ćemo napr znati dali je novi krevet opravdao kupnju, a novi cvjetić vidjeti iz prve ruke, naravno i maćuhice.
Svi su muževi isti - moj također ostaje na alatu, dok ja pregledavam cvjetnu ponudu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 21:35
Ma,ja ću sad početi pisati dnevnik pa šta bude ,bude.Mislim si kaj sam uopče čekala do sad .
Ali sam redovito čitala vaše .
Još je dobro vrijeme pak si mislim,bit če još radova u vrtu.
I tako sam si ja danas još jednom ove godine pokosila travu.Nadam se da je to konačno gotovo za ovu godinu.
Inače,to najviše mrzim kad mi flakserica sve uprska .Ali je zato poslije lijepo...
I danas sam u jutro več u 5 i 30 bila na veletržnici cvijeća na Žitnjaku i kupila sam si dugo očekivane mačuhice i to 20 kom. za 40 kn.
Onda sam poslije išla s MM kupovati krevet,pa sam ga nagovorila da skoknemo do peveca jer tam ima dosta povoljne posteljine.Ali ja sam morala skoknuti do cvetja ,a on je razgledaval bušilice i brusilice.
I tak sam si kupila biljku Pierisi,pak me zanima jel bu ona proživjela ovu zimu?
Čitala sam na ovom forumu da joj treba kiselo tlo ,a ja ju normalno posadila u vrt
Bum sutra stavila slike.
Već pred noć sam sve lijepo okopala i spremila sve cvijeće kojem smeta mraz.
Pa nek sad bude zima
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.