vrtna bajka-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo mog krasotana Pierisia (valjda se tak kaže
![]() Ja sam si ga zasadila tu gdje jesam, pa kak Bog da. Ak se uništi budem si kupila drugog i zasadit ću ga u kiselo tlo.Sad mi ovaj baš tu paše gdje je. ![]() ![]() mačuhice ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sad ce ti biti zanimljivije
![]() tacno je da pieris voli kiselo zemljiste...jedva cekam da vidim sliku ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa vidiš kako je dobro imati dnevnik. Odmah si nam bliža, a tako na neki način zavirujemo u tvoj vrt i kuću, pa ćemo napr znati dali je novi krevet opravdao kupnju, a novi cvjetić vidjeti iz prve ruke, naravno i maćuhice.
Svi su muževi isti - moj također ostaje na alatu, dok ja pregledavam cvjetnu ponudu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ma,ja ću sad početi pisati dnevnik
![]() ![]() Ali sam redovito čitala vaše ![]() Još je dobro vrijeme pak si mislim,bit če još radova u vrtu. I tako sam si ja danas još jednom ove godine pokosila travu.Nadam se da je to konačno gotovo za ovu godinu. Inače,to najviše mrzim kad mi flakserica sve uprska ![]() ![]() I danas sam u jutro več u 5 i 30 bila na veletržnici cvijeća na Žitnjaku i kupila sam si dugo očekivane mačuhice i to 20 kom. za 40 kn. Onda sam poslije išla s MM kupovati krevet,pa sam ga nagovorila da skoknemo do peveca jer tam ima dosta povoljne posteljine.Ali ja sam morala skoknuti do cvetja ,a on je razgledaval bušilice i brusilice. I tak sam si kupila biljku Pierisi,pak me zanima jel bu ona proživjela ovu zimu? Čitala sam na ovom forumu da joj treba kiselo tlo ,a ja ju normalno posadila u vrt ![]() Bum sutra stavila slike. Već pred noć sam sve lijepo okopala i spremila sve cvijeće kojem smeta mraz. Pa nek sad bude zima ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |