Salvetice od Franjice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 18> |
Korisnik | |
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepo
i meni se bijeli tanjur najvise svidja
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() Franjice, prekrasni su!!!! posebno ovaj bijeli tanjur i zdjelica s anđelima.... |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Moram priznati (bez lažne skromnosti) kako su mi radovi u stvarnosti ljepši nego ovdje na fotkicama, ali ... pa još sam mlada i imam vremena naučiti puno toga, pa i fotografirati, zar ne?
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
MKM i ja smo ipak nešto i uradile ovaj mjesec a ne samo klepetale:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prvo škicnite u zdijelu, pa onda pogledajte kako izgleda izvana...
![]() Pa opet, prvo pogledajte u zdjelu
![]() pa onda kako izgleda izvana
![]() i opet, ali ovaj puta prvo izvana
![]() pa onda iznutra...
![]() Sirotoj majčici nikako nije jasno kako se oduševljeno igram a novci samo cure... ja jednostavno uživam i moram priznati kako sam sve zadovolnija svojim uradcima. A vi?
|
|
![]() |
|
Stara ludara ipak ima zrnce pameti pa je tvoju koverticu spremila - aha, dobila sam salvetice Jassi i šaljem svoje... ma šaljem valjda sutra svih pet koverti...
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ak treba adresa javi
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sreća da sam ja salvetice dobila prije brisanja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ljudi moji, luđakinja pobrisala sve privatne poruke i sad kad sam krenula pisati adrese na koverte sa salveticama nemam niti jednu poruku:
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Hvala.. i ja sam se mučila kaj to znači!! ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Franjice,
nemaš pp..jer ti je inbox krcat ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Franjice imaš pp
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
hvala, franjice, ali ja sam ti tako mlada da sam još uvijek pionir nisam dočekala u onom sistemu da me prime u omladince samo u pionire
|
|
![]() |
|
Kaj su ti stari ljudi, sve ih na nekaj podsjeća iz dobrih starih socijalističkih vremena... Ančice draga Moja Kraljica Majka, Moja Princeza Kćer, Moj Princ Sin
|
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
ančice pogledaj šeflerin post (i nastavak) od 17. lipnja u 14:48:
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ovaj podložak mi je baš šećer, samo kod tebe nikako nemogu poloviti MPK TPK i slične nazive, podsjećaju me na nazive odnosno skraćenice starih poduzeća
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma kakvi savjeti tebi trebaju kad su ovi zadnji radovi odlični
![]() |
|
![]() |
|
Andrea01 - Nema teorije kako bi se MPK primila još nekih poslova jer zadnjih mjeseci ne stigne nitit jesti što joj pripremim, a kad se pojavi doma pada od umora. Previše posla na Institutu RB, previše učenja za doktorat, previše posla oko stana i dragog a premalo vremena. Dobro došla u svijet odraslih žena!
Hvala na pohvalama, ali ljudi moji, gdje su komentari, gdje su savjeti kako bi nešto bolje izgledalo!
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
predivno....ali suncokreti
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Vidim ja da će uskoro i TPK uskoro primit se te zanimacije!
Jeli se možda varam?
![]() |
|
![]() |
|
Ma koliko se MPK smijuckala mojim novim zanimacijama i cerekala se sa svojim prijateljicama kako joj stara sakuplja salvetice - ježeki su već treće salvete koje mi je kupila, veli i sama da joj u novim dućanima pogled sam ode te ne može odoljeti!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |