JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 58> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo prvi dio se skinuo:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ceka da se dignu druge slike
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
cekaj ceka, ovo bu potrajalo s tio errorimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ajde, ajde, čekaaaammm
|
|
![]() |
|
pokusavam stavit slike u svoj album da ih skidam al me program....plodi...tak sa sad uffffff....aaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
jezus maria kaj me tisces......spor mi jeo vaj kuci...joooj
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ko će sad čekat do sutra????
![]() |
|
![]() |
|
oh boze koji teror, oboliti ce mu bubnjici u uhima od galame....ja sam zavrsila kalendar, i napravila ukrase od cd-a starih do pola, i dva albuma sa slikama za dide i bake..ali sutra stavljam, nemrem sad
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Jassi, piči u moju galeeeriju....
Želim komentare, ali kritiku a ne mile lale |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Usput sam tamo vidjela i adventski kalendar, koji je po meni promašaj jer možeš otvarati samo rubne kutijice, ali neka im...
|
|
![]() |
|
Jassi, imam nešto što mi savršeno liči na tebe i tvoje radove, baci oko http://max.tportal.hr/subPage.aspx?videoId=4707
to mi je, ujedno i inspiracija za nešto što ću večeras raditi. |
|
http://www.ljeto.info
|
|
![]() |
|
gotova podloga za kalendar , no u zbilji nijeo vakav kontrast plavog i zlatnog i ne vidi se da je posipana bijelim prahom koji svjetluca kao snijeg...sanas lijepim kutijice
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ok,sve je spremno za slaganje
|
|
![]() |
|
super, ja dođem onda po to....javim još točno kad...
|
|
![]() |
|
e slike isprintane i u koverti, ja nisam ni jednu vidla jer se printalo i sam sam hitila da ne vidi ostatak kaj delam............
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Da, bolje ti je da pricekas, da ne napravis ono kaj sam ja napravila, sredila i karticu i komp
![]() |
|
![]() |
|
ej, zaboravila sam ti reć da kad skopiraš slike u word da ih malo onako razvučeš - povećaš tak da jedna slika bude na cijeloj strani.....ak si već napravila nema veze....
|
|
![]() |
|
ths mile. i ima jos za opkazati al mi steka nekaj kartica fotica...cekam kolegu...da ne polupam i aparat i komp...ti karticu...uf
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Nije me bilo par dana, a ti si u medjuvremenu, kao i uvijek bila vrijedna pcelica i napravila puno lijepih stvarcica.
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
super i ja sam radila na daskama, ali okruglima ostala mi još jedna moram na nju nekaj naprčkati da je se riješim, jedna bila 6kn
|
|
![]() |
|
gle ovak...daske za kuhinju, pakirane u najlon po 6 komada, krasno obradjene, oblih rubova-pa vidis oblik kod gusara. glatka povrsina. boja super prima i salveta, kad je gotovo , iza ili prije sveg, zakucas onaj mali drzac za slike ili ga zaljepis iza pa onaj kome ide slikaodluci jel visi ili stoji naslonjena na stalazi i sl....odlicno i efektno kaj je podloga od takvog drveta
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |