moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 89> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sasha, dugo nam te nema - jel' to akcija rasađivanja, presađivanja, preuređenja i priprema okućnice za zimu krenula?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
U punom je zamahu samo što me kiša zeza.Počnem raditi a ono kiša.Ne jako no dovoljno da me otjera u kuću.I tako svako malo.Radi se,radi,no na rate
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() Sad to ovako nekako izgleda
lijevo i desno od terase
![]() ![]() i tu sam nešto prčkala,to još treba na proljeće završiti.Trebalo mi je još mjesta za biljkice pa sam jedan dio travnjaka prekopala(ovaj panj sam uzela susjedu dok je spremao drva za zimu
![]() ![]() i tu bi bilo,večina čuvarkuća(vidjet će se bolje kad narastu) i nešto seduma
![]() |
|
![]() |
|
Zaboravih kako smo rekli da se zove,uglavnom neka krizantema
![]() ciklama koju sam prošle zime kupila uspjela je preživjeti,odnosno dvije su, i sad cvate
![]() opet ne znam kak se zove ovaj cvijetak no cvate cijelo ljeto..i sad još
![]() i to je to.....
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Jedva čekam slijedeće proljeće i ljeto da vidim tvoje biljke u punom zamahu...bit će prekrasno, već sad se nazire. Pa naravo da hoće...to je shasha!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Naravno da je i sada tvoj vrt lijep, doduše malo je drugačiji, ali uvijek lijep.Ti možeš uvijek nešto novo dodavati ili mijenjati, ali meni tvoj vrt ostaje uvijek najljepši...
Vidim da je većina biljaka trajnice, da li to znači da tu ostaju i u proljeće, ili će ti opet nešto pasti na pamet do tada??? Da li su to ideje iz te pametne glavice ili si se nečim pomogla???
U svakom slučaju kako god napraviš znam da je doživljaj njime prošetati neponovljiv...jedva čekam...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ovo je super
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Felix ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
super ti je vrt. ona mala žuta biljka koja još cvate se zove sisyrinchium ili mačić.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svaka cast,svidja mi se kako si sredila taj dio vrta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
shasha svaka cast
ti si stvarno neumorna svaki put sve ljepse i ljepse slikice ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Shasha, šta si ti sama radila onaj malč od kore ili si kupila? Ja imam od nedavno tu sjackalicu za granje za malč. Napravila sam punu jednu kašetu ali ne znam da li to tako friško mogu sada rastegnut po vrtu oko cvijeća. Kod tebe mi izgleda kao da je friško i puno veći komadi nego moje. |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala svima Korijenko,ja sam tu koru kupila.Ne razumijem baš,ti si nasjeckala koru ili...??
Kontesa,te male biljčice uz rub su ti pretežno majčina dušica.Imam 3 vrste no jedna je super za te rubove jer je jako malena,sva je na zemlji i super je za oblikovanje(kad preraste svoj dio,porežem je).A ima tu i phloxa i onih starinskih niskih karanfilića,no vjerojatno si ipak mislila na majčinu dušicu
![]() Hvala Felix,zvati ćemo je"mačić"(ili od milja"mujcek"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Moli Boga da susjedu ne sfali drva za ovu zima, jer ak zaškripi prava zima i on dođe po svoj panj bit će
![]() ![]() Baš mi se sviđa sve tvoje bilje,pogotovo ona neka zelena krizantema. Vidi se da sa puno ljubavi uređuješ svoje biljno carstvo. ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Naša shasha se malčice ponovila...
....lijepo Boga mi....
....
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Shasha ja sam nasleckala granje od voćki i od breza koje sam obrezala. Granje ne baš debelo stavljaš u sjeckalicu (radi na struju) i dole ti pada kao deblja pilotina (piljevina) koja se upotrebljava za malčiranje, samo ja ne znam da li to mogu staviti tako friško ili moram staviti u vreće da malo odstoji. |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha netko me okupirao plavim cvijećem, pa sam tek sad stigla u tvoje dvorišće, koje je vidim u novom ruhu i koje izgleda prekrasno. Čuvarkuće su preslatke, a tek kad se rašire. Jedva čekam proljeće da vidim kako će to biti pod proljetnim suncem.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Korijenko,iskreno,poima nemam.Znam o čemu pričaš,to i ja radim,no ja od toga radim kompost.Da li je to dobro za malčiranje,ne znam,ja to nebi radila.Rađe bi stavila lišće ili slamu(netko je o tome pisao kod bio vrta).
Mislim da negdje ima tema o malčiranju pa pogledaj tamo,ako nema daj pitaj negdje u"savjetima"da ti nebi nešto krivo rekla.
|
|
![]() |
|
Felix ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
mi uvjek malčiramo s tim i nikad nije bilo nikakvog problema
vrt ti je jako ljep i (pre)uredan |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Znači tak, prekopavaš travnjak lagano...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno dvorišče, voljela bi ga jednom vidjeti.
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |