Moji radovi |
Odgovori | Stranica <1234 79> |
Korisnik | |
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kupila sam je prije neka dva mjeseca u knjižari ali ih više nema. Tražila sam prošli tjedan.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ideja
ja jos nisam probala raditi na tkanini
svidja mi se
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne vrece, kupih i ja lijepilo z atekstil...hehehe probat moram
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kada počneš s platnom nećeš stati, kupi veće pakiranje ljepila dosta ga odlazi. Pazi da ispod platna staviš najlon.
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo Gogs...super su vreće
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima ih još nekoliko koje sam uspjela slikati, šaljem uskoro. Učim od sina kako se šalju slike na forum polako ali sigurno.
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
VAUUUUU USPJELA SAM
|
|
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo
a vrece sijes sama ili ih negdje kupis
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupim žuticu, iskuham da malo posvijetli a i da se kod kasnijeg pranja slika ne "stisne" pa ljepim, a tek onda krojim i šivam.
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tako sam si i ja mislila, oprati zuticu ,osusiti, nacrtati kroj koliko ide za vrecu i onda smjestiti sliku
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super su vrece. btw vidim da koristis zuticu pa te htjedoh pitati koliko se stisne u odnosu na originalnu velicinu? planiram nekaj raditi s njom pa mi je bitno nabaviti dovoljno materijala da ne bi bilo kasnije suza :)
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne puno ali ju dobro namoci da se srenka koliko treba. ja kupujem uvijek onu deblju zuticu-imas je u zaprudju tam u onom malom ducanu sa zavjesama nasuprot vrtica u zgradi di je kafic dugi, jer se ta ne omlohavi kao neka zutica kaj je tanka i ne zgubi skroz boju, tj ne povijeli skroz, vec je ipak zuta
|
|
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove vrece su ti genijalne
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gogs imas prekrasne radove,vrecice su me osvojile,totalno..
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogs radovi su prelijepi!!!!
Ideja sa vrećama također!!!
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na pohvalama.Radila sam i male vrećice koje sam punila lavandom ali ne znam dali mi je koja ostala da vam je pokažem.Odmah su nestale, tako da ih nisam slikala.Napravit ću ponovo.
|
|
Odgovori | Stranica <1234 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |