Dnevnik - Šeflera + Miha-M |
Odgovori | Stranica <1 16171819> |
Korisnik | |
miha-m
Odrastao grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
...štihača je zakon...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjica je sve tako lijepo rekla, da nemam što dodati, osim možda samo da je malo pomoglo i hladno more dok ste bili kod mene
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma kakvo hladno more, oni samo pričaju o atmosferi u tvojoj užoj i široj obitelji, o užitku druženja s vama svima... pa jasno da se nakon dobrih vibracija, ljudi dobro osjećaju a kako su se morali jako stiskati u tvojem krevetiću... pst, dalje se ne priča u pristojnom društvu
Pusa
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E pa i oni su nama ostavili vrlo dobre vibracije - cjeloj mojoj obitelji, ali srećom nitko nije ostao trudan.
|
|
RIJEKA
|
miha-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjica, u krevetu se nismo mogli ni mrdnuti bez male triše. Cijelo vrijeme je bila kivna na nas kaj smo joj zauzeli krevet.
|
|
...štihača je zakon...
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesam nešto propustila? dobit ćemo malu šefi? bjavooooo i čestitam od srca
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma daj se ne zezaj miha, pa to bu onda malo kuštravo čudo
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo se vi zezajte, a kad bude trebalo čuvati, pa kad nas Miha i Šefi budu zvali, gurat ćemo mi kolica na flori u 6. mjesecu, ajme dijete bi se po ovome moglo roditi na flori, to bi bio pun pogodak. |
|
RIJEKA
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šašavci! Baš ste me nasmijali!
A na Flori bute sigurno drmuckale kolica, ali tek 2010. Beba bu došla poslje flore, ali taman da se okupam na moru prije nego zvrkić dođe! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
Nana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E Šefi, na flori 2010 to malo zvrče se više baš nebu dalo drmuckati. Koprcalo bu se kak na tvom avataru, puzalo po travi i jako štelo hodati. Al zato buju te tete i stričeki cvetoljubci malo smjenili u kvazimodo pozi, da si ti otpočineš križa.
|
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
|
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej ljud, pa mi smo se zeznuli, dogovarah posjet Felixinom raju a nama treba dječje igrališće. Lana 1, Zvjezdana, Ines, Šeflera ma koga sam samo preskočila, činilo mi se kako imamo klinaca i klinceza u perspektivi za jednu jasličku grupu, hura sza sve mameke i tateke i naj oprostiju ako sam koga ispustila (za pokoru bum došla čuvati bebice)
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, sad sam se utješila, vidim da i vi dugo niste virnuli u vaš dnevnik!
Šeflera, barem možeš uslikati kak nam miha dela i komentirati jesi li zadovoljna!!! |
|
miha-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A čuj, bila je zima i malo smo se grijali i ...eto, Šefi trbuh raste. I tko je vidio onda vrijeme provoditi u vrtu.
|
|
...štihača je zakon...
|
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa da, vi sad njegujete cvetek u boci, pardonček u bušici... i nećete se s nama družiti.. šmrs, šmrc,
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko prašine!!!!
Pfuf! S toplijim danima, naravno da smo vani na friškom zraku i s rukama zmazanim od majke zemljice! Miha je završio seljenje krtičnjaka u cvijetnjak i to onaj koji sam još lani započela raditi. Tako da sam ja samo ,nonšalantno, prosijala sjeme nakon njega. I sad, kak mu Bog pomogne. Nek se muči. No svi veći radovi će pričekati neka bolja vremena. Ove godine uživamo u samoniklom cvijeću. Ima i to svoje čari. A sad idem postaviti par slikica tak da nas ne zaboravite! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima da nikne i te kako
uzivaj |
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema šanse da vas zaboravimo, svako malo skoknem virnuti ima li što novog kod vas , ha, ha ,ha, još malo pa vas bu nadglasala zvrkica!
|
|
ines
Odrastao grm Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šefi iskoristi ovo stanje, ja sam dragom lani samo prstom pokazivala "daj tu malo pograbi, e ovdje još malo zalij, daj ovo zravnaj..." Vidiš mu na faci da bi najradije tebe s grabljama, ali samo se nasmiješio i govorio "jel tak dobro? kaj da malo i ovo lijevo?"
|
|
nema kruha bez motike
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj čisto vas je ljepo "čuti"!!Samo se (kod nas bi se reklo) lepo imejte!I sretno vam za Blagdane, da bi druge godine vas bilo više!!!!
|
|
Odgovori | Stranica <1 16171819> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |