JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 58> |
Korisnik | ||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hmmmmmmmmmm,kad kupim probam...hehehe sad jos tanjuri iz supe da dojdu na red.....
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
to sa raspuklinama je stvar ukusa i volje...ja sam napravila jednu zdjelu sa lopočima i cijelu sam raspucala i nije mi se dopala...puno je ljepša bila ista takva bez pukotina...no,otišle su obje i to je dokaz razlike ukusa.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
desilo se da nikako ne mogu dobiti fine pukotine da se vide...maltene sam potrošila cijeli step 2, a neuspješno sam napravila tek 1 tanjur i jednu kutijicu
![]() ![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ja mislim da raspukline baš trebaju biti ispod lica inače bi ličilo na okvir u kome je slika
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
falaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ali ja ocem da se ispodvide raspukline crne, ovo je od blica, kad dojdes vidla bus da nisu tak jake
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
jassi, lijepo, samo ti je kod tamnih podloga bed kaj se kod pucanja vide na salveti pa moras mjesto gdje ce doci salveta obojati inace ti kao npr na licu zeni izgleda kao da je sflekano. za prvi pokusaj super. zaista sjedni 4+ :)
|
||
![]() |
||
|
a kaj se desilo????
|
||
![]() |
||
|
nadam se da buš imala više sreće sa tim dvokomponentnim nego ja |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
samo daj...tu sam ![]() |
||
![]() |
||
|
radila sam sa lakom za krakle jer sam stela probati i da iskreno kazem htjela sam te pukotine ispod nje da se vide, moram kupito dvokomponentni, nemam lofe sada
kistom sam radila. drugi put bu bolje.
hvala cure
kad kupim dvokomponentni hippy oma ti se javim
falaaaaaaaaaaaaaa
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Jassi...sve ti je super....
![]() Mislila sam da ćeš ikonu raditi sa dvokomponentnim lakom....a vidim da si se ipak odlučila na krakle ![]() |
||
![]() |
||
|
draga moja, u tebi je veliki potencijal za raspucavanja i staklo i sve to nešto
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() evo....
![]() |
||
![]() |
||
|
evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kaj se zakuhalo...e sad da stavim nocnu smjenu da vidite
prosim iskreno jerbo prvi puta sam sve tehnike radila
dakle.......................
|
||
![]() |
||
|
Hvala draga...sada sam pogledala...dobra fora ![]() |
||
![]() |
||
|
ja sam odande naučila raditi svijeće od gel voska...upravo jučer je moj sin izrađivao male svijeće za selo...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
je miško, stvarno kad se fula je banana, ali uvijek možeš nešto izmajmunirati...80% radova je nadograđivano |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
upravo to...super je, i ja tamo kradem neke ideje, između ostalog i zo sa četkicom, 5+ miško |
||
![]() |
||
|
jassi, ovaj iris ti je prekrasan...ja nikako da krenem odvažnije po tom slikarskom platnu
![]() |
||
![]() |
||
|
znaš što sam ti htjela preporučiti da probaš...si vidjela ono moje sunce na platnu, bordo-plavo-zlatno, e ono ti je šarano sa četkicom za zube, jako fora šare ostaju...samo obuci pregaču i dežuraj sa mokrom krpicom, leta ne sve strane, vidim da su ti slične šare na irisu, samo što si rekla da si ih šapicama radila!
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |