Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 243> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam baš sigurna kad sam je pred puno godina kupila rekli su mi da je to neka vrsta ivančice - naravno oni pojma nemaju ( na nekom sajmu u Rijeci), pa sam je ja našla pod imenom argyranthemum frutescens, no naravno nisam sigurna.
Ali mislim da kod mene stalno cvijeta, jer joj paše klima, jer tako mi cvjeta i osteospermum, a po knjigama nebi trebao.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Reci joj da i mi mislimo da baš nije.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
odlična ideja
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vrtić va velen bocune je super. Ča je to kupovno ili si ti majstor
Iako ti je malo mjesta sve je lepo posloženo
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovakav staklenik bi i meni dobro došao! Pametno....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mali gogo ima Vera pravo, staklo uvijek dobro dođe, ovaj puta sam imala sreće, a kako imam još dva tako velika komada, sve si mislim da ih ne diram, nego na proljeće lijepo napravim vrtić za kaktuse i ostale sukulente baš po dimenziji stakala, i za zimu imam pravi staklenik. No ove zime ćemo vidjeti kako će se ponašati.
Iako moram priznati da mi je drago što su mi neki katusi u kući, u hodniku, jer tu ih stalno gledam, pa više uživam u njima.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Triša, imaš puno biljaka u loncima kao i ja, da li se i tebi ispod lonaca gdje je vlažno množe one nekakve bube smrdljivice, ja ih se ne mogu rješiti
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Svaki dan naucimo nesto novo od tebe...Hvala ti Trisa
![]() ![]() Staklenik je odlicna ideja!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Majstor je naša Triša, nema kaj!!! Prekrasne slike...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Da imaš pravo ima ih i kod mene, ali one mislim ne rade neku štetu, neka žive, meni ti je blizu dječji vrtić pa puževe usmjerim k klincim,a oni svi sretni, morat ću tako i sa bubama, ili još bolje da naučim moju Trišu da ih jede.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
....ideja za plastenik/staklenik je za 5!! :)))
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Triša, i ja sam od onih koji stalno nešto vrte. Bez puno para, ali sa puno volje! I to mo daje posebne čari. Sve što je kod tebe viđeno rađeno je sa puno ljubavi. Preslatko je! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Draga,plastenik ti je fenomenalan,ko i sve kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo za staklenik, suuuuuuper ideja!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Fittonija ti je stvarno prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Trisa
![]() Volim cvijece koje stalno cvjeta!
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Vrt je prekrasan, a ideja sa plastenikom je za 5.
Ovdje se uvijek pojavi neka nova ideja koju mi valja ukrasti od tebe.
Hm, najprije bih morao uvjeriti sestru da joj ona staklena polica u dnevnoj baš i nije nešto
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ma svaka čast za staklenik, stalno me zapanjuješ novim idejama!
![]() |
|
![]() |
|
Kako se u dvorištu ne događa skoro ništa, iako jedva čekam da nešto počmem sijati, evo malo mog kućnog cvijeća.
Ako uzmete u obzir da sve stoji u hodniku, koji je dimenzija 2,30 puta 1,60 m, a ima troja vrata i ormarić za cipele, sasvim se dobro drži.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |