|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 39> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
i moj pokušaj pittoricca
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
nisam stavila...ajde, budem sutra
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
Miškopiško puna si ideja i to dobrih ideja!!!
Bravo!!!
Ili nisam dobro vidjela ili još nisi stavila svoj adventski vijenac???
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
kakve si ti šećere napravila, svi su ti jako lijepi, bravo!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
evo još jedan primjer reljefne zdjelice...ima otraga izbočine poput suzica...stavila sam crackle na te izbočine i onda potupkala smeđom neke pukotine, ostatak polakirala zlatnim sprejom tako da sada imaju dvije boje koje se vide...u živo puno ljepše izgleda nego na slici, al čisto da vidiš da nema straha od reljefnih podloga
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
gortyna, dobro kaže hippy..ti reljefni su vrlo zahvalni za ove božićne motive....a nema razlike raditi na njima ili na ravnim...vrati se i kupi
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
![]() |
Lijepo, lijepo. Ja sam danas htjela kupiti jedan reljefni tanjur, ali sam odustala jer sam mislila da ne bu dobro ispalo. Sad vidim na tvom primjeru da je to fenomenalno.
I pozadina suncokreta mi se jako svidja... a i sve ostalo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ne, draga...offertissima
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
Jel kupljen u euroshopu? - nije valjda
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
takav je kupljen...i samo posprejan zlatnim sprejom
![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
![]() |
ovaj reljefni je genijalan. on je takav bio kad si ga kupila ili si ga ti napravila tako?
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
krasno, ja ti obozavan angeleke
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
da....ti reljefni tan jurio su super za ove zimsko-božićne motive.... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ovo je još jedan od mnogih anđela...u živo je puno ljepši jer se uopće ne vidi da su anđeli rezani..zapravo stavljam ovu sliku da vam pokažem kako zgodno izgleda reljefni tanjur...na njemu su samo anđeli i zlatni sprej...reljef radi ostalo
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
cvijetovi su lijepi al snješkići su premedeni
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
hej leonarda
![]() snješkići su ti jedna salveta još iz mojih skupljačkih dana (čitaj stara cca 25 godina)
![]() a ove pukotine su i meni lijepe, valjda sam nanijela prilično laka za raspucavanje...
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
a evo i mene zna se suncokret
![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
![]() |
vidiš, i meni je ta salveta mrak...jedino imam problem što moram raditi tanjure jer me svi traže tanjure...kad prođe ova ludnica sa anđelima i božićnim motivima, idem dalje po svom guštu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |