Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 113> |
Korisnik | ||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hvala Otok,uhh sad sa nestpljnjem čekam
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
shasha kaj mi nisi rekla, sad ovih dana ionako planiram skočiti do chemaca pa sam ti ja mogla kupiti i poslati....
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Ma nisam stigla ni razmisliti,samo sam kliknula"kupi"
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
ma nema problema, ionako stalno visim tamo pa mi stvarno nije problem kupiti i poslati....
|
||
![]() |
||
|
To se zove,visiti
![]() ![]() A prolupala sam,nikak da se naspavam,pa lupetam gluposti po forumu
![]() |
||
![]() |
||
|
e da, otprilike tako, jer nikad dosad nisamotišla tamo, kupila točno kaj mi treba i otišla, redovito sam tamo po sat, sat i pol.....korijenje ću već pustiti u tom dućanu....a za financije da ne govorim, kolko sam novaca ostavila, bolje da ne zbrajam.....
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
i bolje ti ja , da ne velim koliko bus zdrobila -znas vec gdje---hmmm hmm
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Jassi i Sunčeko.. sve spakirano.. očekujte stričeka poštara!!
![]() |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Ajmo teta ko se još nije prijavio za Božićnu razmjenu...
![]() |
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
jos malo pa nestalo :)
|
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
jeftino dam,samo da prodam
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
ne tako curke, to je staro. sad vam ciganke za vama vicu, ajmo zene zene, ajmo vidi roba dobra, nema da omane, dobra sa svake strane, proba ne moze, ali nosis kuci i muz da bude srecan :)
dodjite na pescu da vidite to uzivo :) hihihi :) |
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
dakle luda je ko puska
ajmo trebamo jos jednu ili ce me matematicka formula slaganja parova dotuci
|
||
![]() |
||
|
bubamarooooooooooo
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Bok svima, vidim da ste u punom mahu!!!
Vrijedne, nema šta...
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Sad ću ja malo u Jasinom stilu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
pozdrav cure, mene slabo ovih dana ovdje ali ništa ne stignem. .vidim vrijedne ste i radovi su vam svima prekrasni. . .
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Cleo pa gdje si ti nama...baš si mi falila....jesi se uključuila u Božićnu razmjenu??'Ak nisi...odi odmah ![]() |
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
upravo jesam, ali baš ne kužim o čem se radi jer nisam stigla sve pročitati. ..
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |