Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 113> |
Korisnik | ||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Koji komentari???
Šta nisam tvoje radove bila iskomentirala
![]() Evo jutros sam išla pogledati i vidim da nisi stavljala ništa novoga (ja na tvoju stranicu uvijek navratim!!!) ili stvarno nisam dobro vidjela!!!
![]() |
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|||
Pa kaj nisi dobila moju pp?? Već sam se bila zabrinula gdje si...ali nema odgovora od tebe...ni do dan danas ![]() A o komentarima ni da spomenem ![]() |
||||
![]() |
||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|||
vidiz vjesticu hippy sam galami....hehehe sad bu mi vratila!!
proljece nema veze kaj nema novog...kad dojuri ideja da vidis kaj bu ruke delale........
nego curke spring nebu neko vrijeme...ima smrtni slucaj
|
||||
![]() |
||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|||
A ja ti nisam falila???????????
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Ma draga moja tko tebe ne voli???
Hajde evo priznat ću pred svima vooooooooooolimmmmmmmm teeeeeee!!!
Ali odmah i pitanje: ništa vam nisam nedostajala....
Samo me se jassi sjetila drago moje!!!
![]() Ma svejedno vas sve volim, ali eto ne stignem se javiti a i nemam ništa novoga za pokazati...
![]() |
||||
![]() |
||||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|||
naravno draga. .sve ti je oprošteno. .
![]() |
||||
![]() |
||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|||
jao cleooooooooooooooooo
![]() |
||||
![]() |
||||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|||
upravo jesam, ali baš ne kužim o čem se radi jer nisam stigla sve pročitati. ..
|
||||
![]() |
||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|||
Cleo pa gdje si ti nama...baš si mi falila....jesi se uključuila u Božićnu razmjenu??'Ak nisi...odi odmah ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
pozdrav cure, mene slabo ovih dana ovdje ali ništa ne stignem. .vidim vrijedne ste i radovi su vam svima prekrasni. . .
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Sad ću ja malo u Jasinom stilu ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Bok svima, vidim da ste u punom mahu!!!
Vrijedne, nema šta...
|
||||
![]() |
||||
|||
bubamarooooooooooo
|
||||
![]() |
||||
|||
dakle luda je ko puska
ajmo trebamo jos jednu ili ce me matematicka formula slaganja parova dotuci
|
||||
![]() |
||||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|||
ne tako curke, to je staro. sad vam ciganke za vama vicu, ajmo zene zene, ajmo vidi roba dobra, nema da omane, dobra sa svake strane, proba ne moze, ali nosis kuci i muz da bude srecan :)
dodjite na pescu da vidite to uzivo :) hihihi :) |
||||
![]() |
||||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|||
jeftino dam,samo da prodam
|
||||
![]() |
||||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|||
jos malo pa nestalo :)
|
||||
![]() |
||||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|||
Ajmo teta ko se još nije prijavio za Božićnu razmjenu...
![]() |
||||
![]() |
||||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|||
Jassi i Sunčeko.. sve spakirano.. očekujte stričeka poštara!!
![]() |
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |