Pachira - Money tree |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121314 |
Korisnik | |
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma kod mene je nekih 4-5 mjeseci.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Teak, koliko je ''staro'' ovo tvoje drvce ?*?
|
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
hm, vidiš vidiš,
![]() vjerovali ili ne ove biljke nigdje u mojoj blizini nema ;
pa sad vi zaključite kakva je ''berba'' u mom kraju i kod mene
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
ne onda cu sebi da kupim punooooooo
novog cvjeca ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Znači umjesto mladih biljaka ona bu novce "tjerala",i kaj onda,buš berbu imala
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Ja imam izvor love u kući, a ni sama to nisam znala.
![]() ![]() ![]() Ažurirao TeaK - 17 Rujan 2007 u 20:33 |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
e moram je kupiti samo zbog love
![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Znači TeaK odluči se...mada nigdje ne piše da ne možeš staviti i lovu i trake...
Pa što upali.... ![]() Ažurirao Donata - 17 Rujan 2007 u 19:45 |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Da pročitala sam na internetu da je to zapravo Bombacaceae -Pachira,vrsta Aquatica .
Ona je jedna od feng-shui biljaka koja donosi sreću i novac u vaš dom zbog karakteristika 5 velikih listova koji simboliziraju 5 feng shui elemenata: metal, drvo, vodu, vatru i zemlju. prema feng-shuiju, ima sposobnost nadomjestiti i aktivirati slabije elemente ili elemente koji nedostaju u prostoru. Ako u isprepleteno deblo pachire stavite kovanicu onda će vam ona donositi novce a ako želite da vam donosi sreću zavežite na nju crvene i zlatne trakice. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() meni su rekli da se ovo tako zove, ali do sada sam ga održala samo zahvaljujući sreći. Zna li netko kako se zove, ima li ga i kako se brinuti o njemu? ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121314 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |