JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 58> |
Korisnik | |
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jassi ......vrijedne rukice i lijepi radovi........
jako lijepa kutijica.......ma divna mi je....... |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() boca i piksa...poklon za bozic za moju ljilju
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() boca za moju anu
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() kutija za moju anu
|
|
![]() |
|
hehehe moze, ali nakonj nje mislim da bumo lezali na ledjima a toni bu demolirao stan
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
danas radim andjele, pipkavi su :( jucer sam krenula no ocito su oci bile umorne i danas su prani, ti tanjuri zaista podnose sve, jadni :) inace vidjela sangriju, zaista je boca cool, jassi cemo ju potamanit da si napravim ukras :)
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
vile su mi bomboncic,prepreslatko...
![]() |
|
![]() |
|
hehehe nisammm..nekak sam znala da je ovak bolje...thx
gotove boce, poslikam pa stavim
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
ostavi ovako
ak vec nisi dodala boje
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
kako mislim da je manje vise, ostavila bi ju ovako. ovako je njezna i pastelna poput vile na slici. no to je moje misljenje, ti ces vec dodati nesto jassi-stila :)
|
|
![]() |
|
e draga kad nema druge prostorije..nego help za rub kak sam napisala, da ostaje ovakav ili dosam boju?
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
pametni znaju čemu služi kuhinja...
![]() daskica ti je bonbonček
|
|
![]() |
|
je i ima vec vlasnika, no ne znam dal da joj ostavim rubove daskice ovak boja slonovace ili da puknem malo roza narancastog stiha....to me jos pati
|
|
![]() |
|
jassi, ,konacno si napravila vilu ispod gljivice :) to je tan najljepsa ;)
|
|
![]() |
|
ok
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
danas se nalazim sa njima...pa ti javim ![]() |
|
![]() |
|
hippy kaj je s daskama, si mi provjerila kod svojih babaca
|
|
![]() |
|
![]() eto
|
|
![]() |
|
![]() ![]() za curicu malu
|
|
![]() |
|
evo nekaj malo od jucer
![]() ![]() aa popi....ti cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kak su mutne k vragu
uff
ma sad sam jadna
ovo je poklon mojoj prijateljici za bozic, ...ona je dakle vrlo slicna ovoj slikici...eto ukratko
ma joj kak se vidi lose
uf
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |