Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 113> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jassi.. išlo je u njihovim kutijama.. mislim da se radi o ljudima na njohovoj pošti jer niko mi nije nikda u drugim dijelovima lijepe naše dobio pokidani paket..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Jutro curke....i ja sam tu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
no konačno hippy |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Oooooo novi radovi.. super!
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hm...spring draga ne znam sto da kazem, ja bi takav paket odmah reklamirala na njihovoj posti-dakle primatelj, i to bez pardona, pismeno i sa njihovim glavnim na posti........ne znam HP express ti ide do vrata...mozda tako
hippy -ma kaj je reci ...hehehe ajde ajde
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
![]() |
|
Draga...odluči se.....oš ili neš slikicu ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
|
Goggs kaj je bilo?
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hippy---daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjj
|
|
![]() |
|
gogs jel PMS ili nemres slike staviti...kaj se desilo mila
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ošlo je
|
|
![]() |
|
Kaj..oš sliku? A gdje da je stavim??? Znam...u moju galeriju ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
dobar dan drage moje! jassi,jesi ti zaspala onu večer?
|
|
![]() |
|
vratila sam seeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
a ja odlaziiiiim
|
|
![]() |
|
ma jok zaspala, radila nesto i oduzilo se...e onda sam isla zaspati...heheeh fali mi cca6 sati da duze traje dan
|
|
![]() |
|
Gogs.. dojdi sim!!
Ma o kakvom ti odustajanju pričaš... pa ne možemo svi biti Picasso (čitaj Hippy) ali važno je truditi se i imati ono nešto samo za sebe!! |
|
![]() |
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PMS mi jeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
kad bih odustajala zato kaj hrpa cura/zena radi bolje od mene, onda ne bih nikada nista napravila. napravila sam mojima cestitke ali zbog sjajnog premaza lose ispadaju slike mobitelom (ne mogu iskljuciti blic) pa ih nisam niti stavljala. nisu zivahne kao hippyne, na moj su nacin :)
radis da je tebi gust, a i ljudi kojima poklanjas napravis da se njima svidi. ma uzivaj i macaj, kak je to neka od curki rekla, macaj za svoj gust.
imas svoj stil i tako radi.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |